Vacature contractbeheerder


Functieomschrijving

Als contractmanager werk je samen met je collega's om internationale en binnenlandse klanten in onze portefeuille te helpen met bewarings- en afwikkelingsregelingen. In feite is de contractmanager verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle werkzaamheden die voortvloeien uit het bewaarcontract, met als doel alle betalingen op tijd en correct aan de contractanten te betalen en te bevestigen. Daarnaast ben je enerzijds verantwoordelijk voor de communicatie.

Dit is de mooiste start van je carrière en een unieke kans om nodige juridische en bancaire kennis op te doen in een dynamische zakelijke omgeving. Je bent direct betrokken bij alle aspecten van de dienstverlening.

Een belangrijk onderdeel van de bewaar- en afwikkelingsregelingen die wij faciliteren, is het beheer van bewaarrekeningen die onderdeel uitmaken van het betreffende contract. Dit betekent dat u de overeenkomst in het contract goed heeft gelezen en de betaling heeft voorbereid, rente heeft berekend en facturen heeft opgesteld volgens het contract. Daarnaast houd je je dagelijks bezig met het openen en bewaken van accounts en andere taken.

Denk je dat je geschikt bent voor ons? 

Volledige juridische HBO/WO opleiding;

Vaardig in het Nederlands en Engels (gesproken en geschreven);

Basiskennis en/of affiniteit met (groot)zakelijk bankieren en/of acquisitietransacties;

HBO-niveau juridische en/of bedrijfseconomische kennis;

Bekend met administratieve procedures;

Inzicht in de bewaringsstructuur en vrijgaveprocedures is een pluspunt

Kennis van online bankieren, cash management producten en processen heeft de voorkeur

enige kennis

Identiteits- en autorisatiedocumenten kunnen controleren;

Je komt te werken op ons kantoor en werkt onder begeleiding van onze ervaren collega's. Onze klant is een gezond en groeiend bedrijf met een wereldwijd netwerk en 30 kantoren. Engels is de officiële taal van de meeste transacties die we faciliteren. De dynamiek is inspirerend, uitdagend en universitair. Het team is nauw met elkaar verbonden en de klant staat altijd voorop.

Wij bieden je de mogelijkheid om te werken in een team van gepassioneerde hostingprofessionals. Een team dat het belang van de klant voorop stelt. Je kunt je talentafdeling verder ontwikkelen door kennis en ervaring op te doen in diverse en uitdagende transacties. Je leert heel snel veel van je collega's en je kunt slagen voor aanvullende verplichte en niet-verplichte trainingen. Ook krijg je veel ontwikkelingsmogelijkheden door interne en externe opleidingen.