Vacature coordinator zorg

 

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar collega's ter ondersteuning van onze functie:

Verpleegkundig Coördinator

Zoek jij een leuke baan in de zorg als verpleegkundige die taken afwisselt in een coördinerende rol en leidinggevende taken? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Als zorgcoördinator is je job divers en combineer je:

Coördinator

In je coördinerende rol formuleer je een verpleegkundig levensplan voor de aan jou toegewezen bewoners, je begeleid je collega's om de verpleegkunde naar een hoger niveau te tillen. Je bent verantwoordelijk voor het regelen van doktersbezoeken, het benaderen van mantelzorgers en wettelijke vertegenwoordigers, en je hebt een identificatiefunctie, enzovoort! Naast deze taken moedigen we je ook aan om proactief en creatief te zijn om de reikwijdte van de taak te voltooien.

Zorg

Naast je coördinerende taken houd je je ook bezig met de zorg voor bewoners en het ondersteunen van bewoners bij het uitvoeren van ADL-functies. Je verleent psychologische en sociale zorg aan bewoners op de afdeling en huiskamer.

Werkvereisten

Wat breng je mee?

·       Bij voorkeur een verpleegkundig diploma, niveau 4, maar ook aspirant- en aanvullende opleiding verpleegkunde IG's komen in aanmerking

·         Bent u verpleegkundige, dan willen wij ook een geldige BIG-registratie;

·         Je hebt ervaring in bovenstaande (pre-)management (verpleegkundige) taken;

·         Je weet het team te motiveren en te begeleiden;

·         Je werkt graag met ouderen en begrijpt geriatrische psychologie;

·         Je bent bereid en in staat om volgens verschillende roosters te werken;

 

 

 

• Je denkt graag mee over verbeteringen in de zorg en voelt dat relevant voor bewoners en organisaties;

 

Je kunt heel goed het overzicht houden, je ziet wat er goed gaat, wat beter kan en je kunt dit voorspellen.

 

wij voorzien

Wij zorgen voor diverse banen in organisaties waar medewerkers en bewoners in elkaar participeren. Voor deze vacature hanteren wij CAO VVT en werkniveau 45. We starten met een overeenkomst voor een jaar en hebben uitzicht op een baan voor de lange termijn.

 

Ben je geïnteresseerd? We zien je sollicitatie graag tegemoet. Tijdens ons sollicitatieproces bieden wij de mogelijkheid om een ​​dag op een van de afdelingen door te brengen.

 

sollicitatie

We hopen je sollicitatie te ontvangen via het sollicitatieformulier op globalrecruitment.info