Vacature administratief medewerker antwerpen

Wat we aanbieden

In deze dynamische organisatie kom je tal van ontwikkelingsmogelijkheden tegen, werk je informeel samen met een groep bouwcollega's en kom je leerzame uitdagingen tegen met grote verantwoordelijkheden. Op basis van ervaring en expertise is het salarisbereik voor deze functie 2400 tot 3000 euro per maand. Hoewel het werk zwaar is, is er ook tijd om te ontspannen. Ruimte wordt vaak gebruikt voor sociale interactie.

Geïnteresseerd in? Reageer dan snel via globalrecruitment.info

Over functie:

Vind je het leuk om projecten te starten, dingen te regelen, een spin in het web te zijn en iedereen erbij te betrekken? Lees het dan snel!

Als verantwoordelijke voor administratieve projecten onderhoud je nauw contact met klanten en aannemers over details en technische kwesties. Je moet hierin standvastig zijn en waar nodig alternatieve oplossingen aandragen. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en voorbereiden van productieorders. Alles wordt nauwkeurig vastgelegd in een slimme tabel zodat ook je collega's het project kunnen begrijpen. 

Daarnaast werk je mee aan het maken en verwerken van offertes, het bepalen van meer- en minderwerk en het maken van kostenramingen. Je werkt zelfstandig, maar kunt aangeven of je hulp nodig hebt. Heb je niet alle ervaring, maar ben je wel vaardig in bestuurlijke en organisatorische terminologie, dan leren zij je dit graag. Samen sta je heel sterk! Het werkgebied bevindt zich voornamelijk in het sportcentrum, er wordt vaak samengewerkt met vaste leveranciers, maar ze zijn altijd op zoek naar nieuwe partners om de kwaliteit te waarborgen.

Kortom een zeer uitgebreide en verantwoordelijke functie waar je door kunt groeien, maar er is ook ruimte voor ervaren mensen.

Werkvereisten

Als administratief medewerker project heb je een sterke administratieve achtergrond en kan je nauwkeurig werken. Daarnaast ben je een echte meester, kan je omgaan met drukke tijd en neem je daar verantwoordelijkheid voor.

Dit is zeker handig als je een technische achtergrond of affiniteit hebt. We zullen ons echter vooral richten op uw organisatietalenten. Het is ook erg belangrijk dat je een perfecte beheersing van het Frans hebt! De mogelijkheid om in het Nederlands te communiceren is ook een pluspunt, maar als je vloeiend Engels spreekt, zal de interactie met Nederlandse collega's soepel verlopen.

We zien graag aan je kwaliteiten dat je proactief, overtuigend, zelfstandig kunt werken en sterke communicatieve vaardigheden hebt. Ook hopen we dat je fulltime aan de slag kunt, maar 32 uur parttime werken is ook bespreekbaar.


Ben jij dit? Spreekt deze functie je aan? Aarzel niet om direct te solliciteren!