Functie financieel administratief medewerker

 "Wat denk je?" Deze vraag wordt ons vaak gesteld. Houd je graag je financiĆ«le administratie op orde? Kunt u gemakkelijk schakelen tussen verschillende systemen? Heb jij de skills om indien nodig bestaande modellen te doorbreken? Daarna financieel administratief medewerker geworden.

Hoe een werkdag eruit ziet

Je begint de dag met het lezen van je e-mails en intranet om de voortgang aan het begin van de dag te begrijpen. Je hebt 5 mailboxen die de hele dag gevolgd kunnen worden. Dit kan bijvoorbeeld een korte vraag zijn of het kan een factuurcorrectie zijn.

Ook het verwerken van facturen behoort tot je dagelijkse werkzaamheden. Niet elke factuur is meteen duidelijk waar hij thuishoort. Dit kan een interessant onderzoek zijn en het kan zijn dat u contact moet opnemen met uw schuldeisers.

Gedurende deze periode gaat uw telefoon meerdere keren over en kunt u hier zaken als factuurcodering bespreken met uw collega's. Je zorgt ervoor dat facturen zo kort mogelijk worden verwerkt en je kunt in verschillende systemen bijhouden of de budgethouder zijn facturen heeft bijgewerkt, zodat er geen facturen blijven hangen.

Naast je standaard taken is er genoeg ruimte om neventaken uit te voeren. Hier krijgt u een dieper inzicht in de boekhouding en voert u taken uit zoals tussenrekeningen, reserves of schulden. Dit maakt je dag rijk en uitdagend.


Je hebt de laptop naar tevredenheid gesloten. Morgen is weer een dag vol uitdagingen!

Jouw team

Aantal collega's: 10

Onderdeel van het cluster operations management

Wat wij voor u bieden

Het totale maandsalaris bedraagt 3.176,00 euro (36 uur).

17,05% van het persoonlijk keuzebudget, inclusief de mogelijkheid tot het kopen van vakantietijd en het kopen van fietsen.

Flexibele werkuren passend bij modern werk.

Mogelijkheid tot thuiswerken.

Zakelijke laptops en mobiele telefoons.

Via de pensioenregeling van ABP en een breed scala aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoedingen en werkgeversbijdrage zorgverzekeringen.

Goede trainingsfaciliteiten 

Het betreft een wekelijkse functie van 36 uur voor 1 jaar. Bij goed functioneren is het mogelijk om na een jaar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd te tekenen. Vind een balans tussen een groeiende economie en kwaliteit van leven. Tussen bereikbaarheid en een gezonde leefomgeving. Tussen investeren in nieuwbouwprojecten en zorgen voor mensen in moeilijkheden.

De uitdaging is groot. Ook zijn er veel doorgroeimogelijkheden.

Onze verwachtingen

Je hebt minimaal een mbo-opleiding

Je hebt 3 jaar relevante ervaring

Je kan zelfstandig of in team werken

Je kunt je verplaatsen in de politieke en bestuurlijke omgeving