Vacature receptioniste hotel

 

Vacature receptioniste

Op Hotelprofessionals.nl vind je een breed scala aan receptioniste vacatures, met de meest uiteenlopende hotelvacatures. Hotelprofessionals.nl biedt complete receptioniste vacatures voor beginners, ervaren mensen en senioren. Naast fulltime en parttime banen zijn er ook stagevacatures voor receptionisten. Het receptiehotel heeft de beste receptioniste vacatures. Bekijk hieronder het laatste aanbod receptioniste vacatures in de Nederlandse hotelvacaturebank.

Ter versterking van ons bestaande team zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste collega voor de volgende functie: baliemedewerkster (man/vrouw).

Jij bent:

Onze gasten kunnen het beste worden samengevat als de beste, onze manier van communiceren is informeel, participatief en geïnteresseerd. Jij kent de beste renovatie hotspots in deze stad, je kunt gemakkelijk contact opnemen en zorg ervoor dat je op een ontspannen manier de beste accommodatie krijgt. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in soortgelijke functies. Je kunt nauwkeurig werken onder gezonde werkdruk. U kunt problemen eenvoudig voorkomen en oplossen. Je weet onze afdeling verder te professionaliseren en zorgt ervoor dat je directe collega's, stagiaires en schoonmakers onderdeel worden van ons team.

In het beheer zorg je ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Je spreekt minimaal twee talen vloeiend, Nederlands is niet vereist.

Wat ga je precies doen?

· Verwelkom gasten om in en uit te checken;

· Verzoeken afhandelen en bezetting en omzet maximaliseren;

· Gasten telefonisch en in het hotel informeren en adviseren;

· Verwerken van reserveringen in het reserveringssysteem;

· Ons schoon logistiek management;

· Verdere specialisatie van de afdeling;

· Conciërgewerk;

· Afhandelen van klachten/opmerkingen/vragen van klanten;

· Verwerken en updaten van interne rapportages;

· Verwerken en distribueren van rapportages naar management;

· Opleveringsrapport aan het einde van elke shift;

· Betalingen verwerken. Overhandig de kassa aan het einde van de dienst en bewijs de redelijkheid van het ontvangen geld en de creditcardbetaling.

We zijn op zoek naar:

· Minimaal drie jaar werkervaring in soortgelijke functies;

· Je beheerst de Engelse woordenschat en schrijft vloeiend, en spreekt in ieder geval een andere taal vloeiend (Nederlands is niet vereist);

· Bekendheid met Mews is een bonuspunt;

Je bent een teamspeler en zorgt ervoor dat je directe collega's, stagiaires en schoonmakers het gevoel hebben dat je onderdeel bent van ons team;

· Je bent een probleemoplosser en kan onder gezonde druk werken;

· Je administratieve vaardigheden zijn zeer sterk en je kunt nauwkeurig werken ook als je het druk hebt;

· Je werkt procesgericht en weet het proces waar nodig bij te sturen;

· Je bent creatief in het vinden van oplossingen, het hoofddoel is klanten tevreden te stellen en een goede omzet.