Vacatures verkoop

Verkoopmedewerkers werken voor bedrijven of organisaties die producten of diensten verkopen. De kerntaak van een verkoper is het stimuleren van de verkoop. Dit kan door klantenbinding of door speciale acties en reclamecampagnes. Daarnaast voeren verkoopmedewerkers marktonderzoek, concurrentieanalyses uit en letten ze goed op marktkansen en -veranderingen. Andere activiteiten zijn onder meer: telesales, het verbeteren van de naamsbekendheid, het beheren van klantcontracten, het identificeren van verkoopkansen, het in kaart brengen van de klantbehoeften en het gezamenlijk initiƫren en uitvoeren van verbeteracties op het gebied van marketing en verkoop.

Past het beroep van verkoopmedewerker bij jou?

Wil je een baan vinden die echt bij je past? Wil je weer trainen, maar weet je niet wat? Via vacaturesuggesties ziet u actuele vacatures die aansluiten bij uw interesses, capaciteiten en persoonlijkheid. Je kunt kansrijke banen prioriteren en vacatures omscholen. Na het doorlopen van de 3 stappen krijg je direct unieke vacaturesuggesties te zien op basis van jouw werkprofiel!


Bekijk je persoonlijke werksuggesties

Wil je verkoper worden?

Ben jij al salesmedewerker en op zoek naar een nieuwe baan? Of wil je verkoper worden? Op globalrecruitment.info vind je alle info wat je nodig hebt. Hieronder vind je vacatures en trainingen voor verkoopmedewerkers, maar ook informatie over salarissen, vacatures, beste werkgevers en meer!