Administratief bediende schoolGlobalrecruitment.info zoekt voor een bedrijf met meer dan 300 medewerkers een administratief bediende. We hebben een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf en technische dienst. Daarmee is de groep een van de grootste particuliere werkgevers van het land. Wij geloven en investeren in onze medewerkers.

Functieomschrijving

Wij geloven dat het bedrijf meegroeit met de groei van medewerkers, daarom investeren we in de opleiding van alle medewerkers. Als administratief medewerker zorg je voor de daadwerkelijke organisatie van technische service trainingen zodat alles op rolletjes loopt!

Je werkt parttime in ons opleidingsteam voor de technische dienst en biedt administratieve ondersteuning voor het opleidingsplan dat door het team wordt georganiseerd. Dit kan een interne, externe of wettelijk verplichte opleiding zijn.

Samen met je collega's zorg je voor de daadwerkelijke organisatie en het goede verloop van de cursus. Dankzij jullie is hier een duidelijk overzicht, iedereen correct ingeschreven. Daarnaast bied je administratieve ondersteuning voor onze eigen technische school.

Daarnaast is het jouw taak om vragen over planning en praktijk, zoals trainers of medewerkers, zo snel mogelijk te beantwoorden.

Je werkt parttime (20 uur per week), maar bent bereid om tussen januari en april 2022 fulltime te werken.

Invoering

Gereedschapskennis - u kunt eenvoudig Excel, PowerPoint, Word en soortgelijke hulpmiddelen gebruiken. Dit zijn uw dagelijkse werkinstrumenten.

Nauwkeurigheid - u werkt nauwkeurig en voegt punten toe op i en kruis op t.

Sterke organisatorische vaardigheden - je bent een echt organisatietalent met sterke planningsvaardigheden. Niet alleen kun je zonder problemen je lessen plannen, je kunt ook gemakkelijk de juiste prioriteiten stellen in je agenda.

Flexibiliteit-Zijn er verrassingen of problemen met een van de cursussen? Geen zorgen, je past je werkschema aan om hiermee om te gaan en een oplossing te vinden.

Taalvaardigheid-Je gebruikt voornamelijk het Nederlands om telefonisch en schriftelijk met collega's te communiceren, maar je kunt ook gesprekken in het Frans beantwoorden.

Levering

Inspirerende werkomgeving - Wij bieden een inspirerende werkomgeving waarin ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke groei.

Zekerheid - Wij voorzien je per direct van een vast contract in een constant groeiend en stabiel bedrijf.

Extralegale voordelen-Naast je nettoloon kan je ook genieten van tal van bijkomende voordelen, zoals maaltijdcheques en winstdeling.