vacature doktersassistente in opleiding

 

Jij zorgt voor

Ondersteun de oogarts bij het uitvoeren van ooginjecties. Meestal doe je het een halve dag per week.

Dagelijks ontvangen we zo'n 200 patiënten. Je bent hun aanspreekpunt voor vragen. Dit kan aan de balie of telefonisch. Je hebt hier een classificatiefunctie. Wanneer de patiënt belt, inventariseert u snel de situatie en neemt u zo nodig contact op met de oogarts.

Voorbereiden, begeleiden en afhandelen van overlegtijd. U kunt samen met uw collega's kiezen wat u nodig heeft. Je spreekuur verloopt vlot.

(Vervolg) Maak een afspraak voor de patiënt. Jij regelt dit.

Goede informatie. Door jou weet de patiënt wat er nodig is voor de behandeling en hoe hij zich het beste kan voorbereiden op eventuele aanvullende onderzoeken.

Postverwerking, het verstrekken van informatie, het beantwoorden van vragen van bezoekers en deskundigen en het versturen van medische brieven.

jij en

Uw team in de oogheelkundige kliniek.  Werken in ons team betekent een breed scala aan oogzorg bieden voor veel verschillende patiënten. Samen met de polisecretaris, kliniekassistent, oogarts, technisch assistent oogheelkunde, optometrist en orthopeed vorm je een gezellig team. Wij zoeken een collega die samen met ons de uitdaging aangaat en de beste zorg wil leveren in ons snel veranderende vak. We stellen de patiënt centraal in ons werk en vinden het ook belangrijk om samen te werken en ons werk met gevoel voor humor te doen.

 

Dit past bij jou als

Je hebt je opleiding tot doktersassistent afgerond.

U heeft eerder in de zorg gewerkt en heeft op het werk veel contact gehad met patiënten. U weet dat geen dag hetzelfde is, handelen in het belang van de patiënt en flexibel zijn.

Je daagt jezelf uit en blijft jezelf verbeteren. Je zet je in om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen en als je een kans ziet voor verbetering, doe je suggesties.

Je bent representatief, sterk en zelfverzekerd. Je kunt feedback geven en ontvangen.

Je kunt goed samenwerken, dat vonden wij belangrijk binnen het team en andere zorgverleners. Je levert een constructieve bijdrage aan het gezamenlijke resultaat.

U kiest voor ons omdat

Samen met ons wordt er goed omgegaan met de gezondheid van onze patiënten. Om ons werk zo goed mogelijk te doen, zorgen we goed voor onszelf en voor elkaar.

Onze medewerkers werken elke dag aan de beste zorg. We blijven innoveren en ontwikkelen. We ontwerpen nieuwe technologieën en organiseren de zorg slim. Als topklinisch opleidingsziekenhuis bieden we verschillende opleidingsmogelijkheden.

Wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Deze functie behoort volgens de functie van de polikliniekassistent tot FWG 35 (fulltime maximaal bruto maandinkomen 2882,00 euro).

Of je nu gemiddeld 24 uur per week, 32 uur per week of ergens daar tussenin wilt werken, er zijn veel mogelijkheden.

Wij houden van een langdurige en goede samenwerking. Eerst ontvang je ons eenjarig contract en als deze overeenkomen, onderzoeken we graag de mogelijkheid tot verlenging.

Wij verzorgen voor medewerkers diverse seminars op het gebied van gezondheid, zoals stoelmassage, mindfulness, etc.

Nieuwsgierig worden?

Heb je interesse in deze functie  mail dan naar globalrecruitment.info