Vacature onderwijs antwerpenHeb je hulp nodig! Docenten stoppen vaak met school door ziekte, waardoor de werkdruk van collega's toeneemt of de klas te groot wordt. Dit is natuurlijk nadelig voor jongeren op middelbare scholen, omdat zij gebaat zijn bij goede begeleiding en de tijd en aandacht van de leraar. Jij kunt helpen om het onderwijs een goede boost te geven! Heb jij enthousiasme en ervaring voor jongeren? Rekening! Heb jij minimaal HBO werk- en denkvaardigheden? Rekening! We regelen graag dat je leraar, bijlesdocent, surveillant of huiswerkbegeleider wordt op een van onze scholen.

De jongeren op de middelbare school werden geholpen door een goede leraar die tijd had om hen te begeleiden. Soms is dit niet altijd mogelijk door ziekte, te veel lessen of schoolwerkdruk. Dan kunnen we echt profiteren van de hulp van anderen. Zeker als je gepassioneerd bent door jongeren en je wat ervaring meebrengt door actief te zijn in je plaatselijke sport- of jeugdvereniging of als huiswerkbegeleider met familie of vrienden. Heb jij dit, heb jij het laagste HBO werk- en denkniveau? Dan kun je snel aan de slag als cursusobservator, ondersteunend docent, toetssurveillant of huiswerkbegeleider op meerdere scholen.

Jij als leraar

Je staat voor een klas in plaats van een afwezige leraar. Je zorgt voor een uur educatieve content of les op afstand door docenten, terwijl je zorgt voor een goede leersfeer. Uw inzet is elke week nodig.

Ondersteuning leraar

Je geeft aanvullende bijles in specifieke vakken. Meestal begeleid je een kleine groep studenten. Je kunt wekelijks en tijdens de voorjaars- of zomerschoolperiode inzetten.

surveillant

Op het moment van de toets sta je voor de groep. Geen tijd voor gestructureerd (neven)werk? Dan is surveillance ideaal voor jou omdat je tijdens het examen vooral met je handen kunt zwaaien.

Huiswerk bijles

Je geeft studenten regelmatig de opdracht om huiswerk te maken in verschillende vakken. Dit gebeurt meestal in kleine groepjes of één-op-één.