Administratieve bijbaan

Administratief werk kan veel verschillende taken uitvoeren en elk bedrijf heeft een administratief medewerker nodig. Of het nu gaat om het digitaliseren van documenten, het invoeren van gegevens in het systeem of het inkopen van nieuwe productvoorraad: jij bent degene die zorgt voor overzicht en snelle datavinding. Als je ziet dat iets een duidelijke structuur heeft, voel je je dan tevreden, gebruik je de computer vaardig, werk je nauwkeurig? Bekijk dan snel onze administratieve vacatures!

Administratief assistent

Als administratief medewerker kun je overal werken. De identificeerbare taken van administratief medewerkers zijn meestal het invoeren van klantgegevens, het verwerken van bestellingen, het controleren en verwerken van rapporten, of het leveren van vragen en feedback van klanten. Zonder administratief personeel blijft informatie zich opstapelen en zie je niet de bomen maar het bos. Wil jij degene zijn die ervoor zorgt dat belangrijke data op de juiste plek terecht komt? Bekijk dan de deeltijd vacatures als administratief medewerkster!

Receptioniste

Het receptiepersoneel zal de hele dag niet naar de deur kijken of bellen, op gasten wachten of aanbellen. Je registreert nieuwe bezoekers, beantwoordt e-mails of verwerkt ingevulde formulieren. Als receptioniste ben je naast deze werkzaamheden ook gastheer of gastvrouw. Parttime werken als receptioniste is doorgaans flexibel qua werktijden. waar wacht je op? Check nu de vacatures van de receptiemedewerkers!

Zonder administratief personeel blijft informatie zich opstapelen en zie je niet de bomen maar het bos. Wil jij degene zijn die ervoor zorgt dat belangrijke data op de juiste plek terecht komt? Bekijk dan de deeltijd vacatures als administratief medewerkster!