Contactcenter vacature

 40 uur per week

12 per uur

Vacaturebeschrijving

Ben jij op zoek naar goede vacatures in onze Contact Center? Wil je een baan vinden die goed op je cv staat, in een gezellig team, waar je naast je salaris extra inkomsten kunt verdienen en bonussen kunt krijgen? Dan is onze klantenservice op zoek naar jou! Voor de vacante contactcenter medewerkers zijn wij op zoek naar talenten met een positieve instelling en een proactieve mentaliteit. Het is belangrijk dat je sterke communicatieve vaardigheden hebt en je zakelijke en communicatieve vaardigheden verder wilt ontwikkelen. Solliciteer dan nu bij de klantenservice, het beste contactcenter van de regio!

Taken en verantwoordelijkheden

Als contactcenter agent voer je telemarketingactiviteiten uit voor grote merken. Je belt bestaande klanten, verzoekt om gecontacteerd te worden, of consumenten die een inkomende operatie hotline hebben ontvangen. Je gaat verkoopgesprekken aan om consumenten wat goeds te bieden of om terug te winnen met goede suggesties. U bent blij, uw klanten zijn blij en onze klanten zijn ook blij. We geven je training in sollicitatiegesprekken en voorzien je ook van wettelijke en regelgevende voorzorgsmaatregelen. Kwaliteit staat voorop. Als contactcenter agent maak je deel uit van ons gezellige team, maar kan je ook vanuit huis werken. Uiteraard krijg je bij ons een opleiding en geven we je doorgroeimogelijkheden.

Vereisten

We hopen dat je een positieve instelling hebt en vriendelijk bent tegen klanten. Natuurlijk is het belangrijk om een goede beheersing van het Nederlands te hebben. Werkervaring is een pluspunt voor deze functie, maar het is niet vereist. Jouw positieve instelling en je uitstraling vinden wij het belangrijkst!


Vaardig in het Nederlands

Aangenaam telefoongeluid

Positieve en positieve houding

Minimaal 16 uur per week werken

Minimaal 2 avonden per week + 1 zaterdag per 2 weken

Persoonlijke ontwikkeling: ontdek jouw succesmentaliteit!

Tevreden met verkoop

Vol creativiteit en enthousiasme!

Beleven

Minimaal MBO niveau 2

Je hebt interesse in digitale ontwikkeling en bent goed in het gebruik van computersystemen onderweg, zoals Microsoft Office, of bent bereid dit te leren

Je hebt zeer goede communicatieve vaardigheden, je beheerst de Nederlandse tekst en het schrijven

Je kan fulltime werken en bent bereid om in de avonduren en weekenden advieswerk te doen

Wat we aanbieden:

Vast salaris* (10 tot 21 jaar, 21 jaar tot 12 euro)

Ontvang extra beloningen op basis van je score

Vakantie

Reiskostenvergoeding

Werken met gezellige collega's in een gezellig team

Carrièremogelijkheden

Training en persoonlijke aandacht

Flexibele werktijden (maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:30 uur, zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)

Thuiswerken kan


Loon is gebaseerd op uurloon, vakantiegeld en welkomstbonussen, maar exclusief bonussen op basis van punten.