Vacatures knokke


 

Als (assistent) teamleider ben je na een uitgebreide opleiding verantwoordelijk voor je vakgebied. In je werk als (assistent) teamleider vertrouw je samen met je team erop dat gebieden met voldoende voorraad uitstekende producten hebben. Je maakt de winkel beter. Door je enthousiasme voor onze producten, bereidheid om anderen te helpen en verlangen naar zelfontplooiing, heb je deze magie voor je gezorgd. Jouw uitdaging? Coach, begeleid en motiveer je team om op hun best te presteren. Elke dag. Orders opvolgen, voorraad beheren, een handje helpen bij het lossen... het is je gelukt! De magische weergave van onze producten? Daar zorg jij voor. Jouw originele idee tilt de winkel naar een hoger niveau. Over magie gesproken. Met attente en vriendelijke service tovert u zeker een glimlach op het gezicht van onze klanten. Want dit is wat je doet.

Jouw profiel

De ideale (assistent) Teamleider heeft een zakelijke instelling en omarmt verandering. Werken in het weekend geeft je energie! Je communiceert altijd duidelijk en initiatief nemen is je instinctieve reactie. Hoe omschrijven je vrienden je? Smiley, warm en positief. Want daar word je gemotiveerd van. Heb jij ervaring in management en/of sales? Dat is een aanwinst! Op basis van jouw ervaring bepalen we samen de meest geschikte functie van Assistent Teamleider.

 

Onze aanbieding

Een baan en een rijk privéleven? Dat kan in Del Heights. Je krijgt een ruim loonpakket en tal van extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, reiskostenvergoeding, hospitalisatieverzekering en groepsverzekering. Opleidingen op de werkvloer en ons opleidingscentrum bieden je de ruimte om dit te doen. Doorgroeien? Dit is ook mogelijk. Vraag het aan een van je toekomstige collega's.