Vacature medewerker opleidingen

 Administratief Medewerker Contractbeheer

Opleidingsniveau

2.593 Euro-2.968 Euro

Uren

Beste 40 uur

Sollicitatie


Wat ga je doen?

Je werkt samen met 4 collega's om de afdeling contractbeheer up-to-date te houden. Op de locatie van Feenstra in Heerhugowaard zijn circa 50.000 installaties in beheer. Denk aan cv-ketels, cv-ketels, warmtepompen en stadsverwarming van particulieren en woningcorporaties.

Veel vragen en klachten komen uit de algemene administratieve mailbox. Door je goede communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen weet je op een goede manier met problemen en klachten om te gaan. Dit kan ook telefonisch.

Dit werk omvat enkele dagelijkse repetitieve managementtaken, zoals:

• Werkbonnen verwerken;

• Omgaan met wijzigingen;

• Contract management;

• Mogelijke financiële taken, zoals het opmaken van facturen;

• Telefonisch klantcontact, de tweede lijn, is een klein onderdeel van het werk (contact opnemen met inkomende en uitgaande klanten bij managementproblemen en contact opnemen met collega's van andere afdelingen);

• Houd klantgegevens up-to-date.


Wat bieden wij?

Globalrecruitment.info komt in actie. Werken bij ons betekent meer dan alleen een interessante baan krijgen in een resultaatgerichte werkomgeving die belangrijke veranderingen ondergaat. Het maakt ook deel uit van een organisatie die de vitaliteit van medewerkers waardeert en hun professionaliteit en enthousiasme beloont. Je komt terecht in een informele organisatie met een prettige werksfeer en gezellige collega's.

• Het fulltime maandsalaris ligt tussen 2.593 en 2.968 euro.

• Als je fulltime werkt, heb je recht op 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen per jaar.

• Ook doe je mee aan de winstuitkering, heb je recht op 8% vakantiegeld en heb je een goede pensioenregeling.

• U krijgt korting op Globalrecruitment.info producten en stroom en gas.

• U kunt voordeliger sporten, fietsen kopen of andere belastingvriendelijke producten kopen.

Globalrecruitment.info richt zich op persoonlijke ontwikkeling en uitdagende projecten. Er zijn veel mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen door middel van trainingen en cursussen.

Een jaarcontract dat bedoeld is voor onbepaalde tijd.

Wat vragen wij als administratief personeel contractbeheer van u?

Je hebt een volledige mbo-opleiding en jarenlange administratieve werkervaring. Je bent klantgericht, hebt veel empathie en komt makkelijk in contact met klanten en collega's. Je bent een echte teamspeler en werkt graag samen met je collega's, maar je kunt ook heel zelfstandig werken en taken op je nemen. Je hebt een goede beheersing van Nederlandse tekst en schrift. Naast een leuke en sociale collega ben je ook een aanvulling op ons team en werk je zeer nauwkeurig en kritisch.