Freelance administratief bediende

 


1

Functieomschrijving

Aangezien onze langdurige medewerkers naar verwachting afwezig zullen zijn, zijn wij op zoek naar vervangers voor het studentenmanagement tussen september en oktober 2021, bij voorkeur voltijds en tegen scherpe prijzen.

Werkzaamheid

In de drukste tijd van het jaar werk je zelfstandig, het toewijzen en organiseren van muziekcursussen en cursusregistratie voor docenten. De docenten passen hun rooster aan. Je verwerkt informatie in het (nieuwe) beheersysteem en communiceert met docenten en leerlingen (ouders van leerlingen) over klassenindeling. Later kwam de factuur van de leraar binnen om te controleren en te betalen.

Een bijzondere situatie is dat we een nieuw studentmanagementsysteem implementeren. Hierdoor is de workflow in het management veranderd en kun je mee helpen nieuwe werkwijzen vorm te geven. Het is belangrijk dat leraren zo goed mogelijk worden ondersteund om met nieuwe manieren van werken om te gaan.

 Plaats

De werkplek is onze belangrijkste onderwijslocatie. Er is daar een kantoor en ook leerlingen/ouders kunnen op een vast tijdstip vragen stellen. Veel klussen kunnen ook thuis gedaan worden via verbindingen op afstand, maar het is voor ons belangrijk om twee en een halve dag per week op locatie te werken.

 

We zijn op zoek naar mensen zoals deze:

Gebruik Word, Excel en Outlook om snel en soepel te werken;

Snel vertrouwd raken met ons nieuwe studentmanagementsysteem;

Zelfstandig kunnen werken en beslissingen kunnen nemen;

Beschikken over een goede administratieve administratie;

Veel plezier met het communiceren met leerkrachten en (ouder)leerlingen en anderen via telefoon en e-mail.

 

Werkomgeving

Wij zijn een lokale muziekschool met ongeveer 50 docenten (zzp'ers) en 750 leerlingen op 2 locaties. Als kleine organisatie hebben we maar één administratief medewerker. Daarnaast is er een coördinator die alle processen begrijpt.