Competenties customer service medewerker

 Als u de nieuwste MRI-, CT-scanners en röntgenapparatuur kunt gebruiken bij 's werelds grootste gezondheidstechnologiebedrijf, gaat uw hartslag dan sneller kloppen? Om bij te dragen aan de ontwikkeling van innovatieve oplossingen voor precisiegeneeskunde? 

Wat ga je doen?

De klantenservice-ingenieurs van globalrecruitment.info zijn verantwoordelijk voor de in bedrijfstelling en het onderhoud van medische apparatuur in ziekenhuizen, medische instellingen en privéklinieken, zodat ze de beste service aan klanten kunnen bieden. Daarnaast zijn jij en je collega's verantwoordelijk voor de storingsdienst. Je zorgt ervoor dat de oorzaak wordt vastgesteld en de storing wordt verholpen, zodat de klant de installatie zo snel mogelijk weer in gebruik kan nemen. Na afronding van de werkzaamheden zorg je voor een zorgvuldige aanlevering en het verstrekken van een rapportage met daarin de uitgevoerde werkstukken aan de opdrachtgever. Je kunt nauwkeurig werken en conclusies trekken uit de beschikbare informatie om onze klanten een passend advies te geven over het gebruik en onderhoud van de apparatuur. Omdat u bij uw klanten bent, ziet u ook verkoopkansen en ondersteunt u onze verkoopmedewerkers zoveel mogelijk.


Wat willen we van je?

• Afgeronde technische MBO+ of HBO opleiding elektrotechniek, HBO mechatronica of werktuigbouwkunde.

• Elektronische kennis of bereidheid om deel te nemen aan aanvullende trainingen

• Tot 5 jaar veldwerkervaring (ziekenhuizen, klinieken)

• Bij voorkeur kennis van medische apparatuur en röntgensysteem

• Nauw verbonden zijn met IT is "noodzakelijk"

• Goede communicatie vaardigheden

• Zelfstandig kunnen werken

• Vaardigheid in schrijven en schrijven in het Nederlands en Engels.

• In bezit van rijbewijs B


Wat bieden wij?

We bieden fulltime functies in informele en professionele werkomgevingen bij een van de toonaangevende leveranciers van gezondheidstechnologie en hebben de mogelijkheid om onszelf verder te ontwikkelen. Regelmatige technische opleiding is een onmisbaar onderdeel van je werk. Daarnaast is er veel ruimte om deel te nemen aan trainingen die zijn afgestemd op jouw persoonlijke mogelijkheden. Naast een goed opgebouwd pensioen krijgt u ook een vast en variabel inkomen. In deze functie maken laptops, mobiele telefoons en bedrijfswagens deel uit van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.