Secretaresse opleidingen

 


Secretaresse- en managementondersteuning: organisatorische ondersteuning 

Secretaresseondersteuning en managementondersteuning zijn onmisbaar in elk bedrijf. Als secretaresse, administratief medewerkster of officemanager heb je verschillende taken. Planning, organisatie en communicatie zijn een belangrijk onderdeel van je werk. Vind je het leuk om andermans werk te steunen? Vind je het leuk om dingen te regelen? Een opleiding bij globalrecruitment.info is een belangrijke stap op weg naar een baan die van grote betekenis is voor collega's en managers.


Opleiding tot secretaresse en managementassistent

Hoe groot of klein ook, secretaresses en managementassistenten zijn overal nodig. Moderne secretaresses moeten niet alleen taken uitvoeren, maar ook denken. Door jouw werk is jouw kennis van dit bedrijf uniek. Je kent de situatie op verschillende afdelingen.


MBO Management Assistent

Met de geaccrediteerde opleiding MBO Office Assistent Niveau 3 leg je binnen 18 maanden een goede basis om deze rol te vervullen. 

Je leert onder andere:

Hoe de vergadering voor te bereiden;

Hoe aantekeningen te maken en aantekeningen te maken;

Hoe ontvang je bezoekers.

Ben je al werkzaam als secretaresse en wil je dit naar een hoger niveau tillen? Of wil je direct aan de slag op directiesecretaresseniveau? Ga dan naar MBO Management Assistent Niveau 4. Ook deze opleiding wordt erkend. Daarna ontvang je een officieel mbo-diploma.


HBO Secretaresse

Als secretaresse ondersteun je voornamelijk managers, directeuren of een team van managers en directeuren. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar meer uitdagingen? Wil jij ook een team van secretaresses leiden? Bij globalrecruitment.info bieden we verschillende niveaus van office manager training. Heb je bijvoorbeeld al een mbo-diploma, maar weet je nog niet zeker of je je hbo-niveau aankan? Dan kun je kiezen voor de opleiding MHBO Officemanagement. De opleiding duurt 12 maanden en is volledig voorbereid op de hbo-opleiding. Wil je direct aan de slag op HBO-niveau? Dan kun je kiezen voor HBO Office Management om je voor te bereiden om binnen 12 maanden officemanager te worden.

Persoonlijk studieadvies nodig of vragen?

Wij zijn u graag van dienst. U kunt een bericht sturen op globalrecruitment.info