Call centre

 


1    Bedrijven moeten overwegen een callcenter in te huren wanneer het bemannen van de telefoonlijnen middelen weghaalt bij belangrijke activiteiten of wanneer het te duur is om een intern callcenter te onderhouden.

Antwoorddiensten zijn niche- en sectorspecifiek, terwijl callcenters algemeen zijn en grote gespreksvolumes aankunnen.

De prijsstelling omvat meer dan alleen het tarief per minuut; kijk uit voor extra kosten, incrementele facturering, werktijd van de agent en andere overwegingen die de kosten kunnen opdrijven.

Vaak lijken er bij het runnen van een bedrijf niet genoeg uren in een dag te zitten. Vooral in kleine bedrijven moet het personeel veel verschillende taken uitvoeren; bepaalde taken, zoals het beantwoorden van de telefoon, kunnen gemakkelijk uit het oog worden verloren. Hoewel het bemannen van de telefoonlijnen een afleiding lijkt van meer dringende operationele vereisten, is een goede klantenservice de sleutel tot zowel het behouden van bestaande klanten als het binnenhalen van nieuwe business. Wanneer u niet genoeg mensen hebt om de telefoons te bedienen, of wanneer het aantal telefoontjes uw mogelijkheden te boven gaat, kan een callcenterdienst de gaten opvullen.