Vacature directiesecretaresse


 

Ben jij de ervaren en accurate secretaresse die we zoeken?

Ben je geïnteresseerd in zorg?

Reageer dan snel!

Waar ga je werken:

Je werkt als directiesecretaresse op ons directiesecretariaat. Je werkt nauw samen met collega's op het secretariaat. Samen zorg je voor de beste lastenverlichting en ondersteun je de directie en het management. Dankzij het harde werk van je team zijn alle afspraken vlekkeloos verlopen en weet je ook de work-life balance van bestuurders te bewaken.

Wij zijn een professionele en een uitstekende expertisecentrum voor kinderen en jongeren met de meest ernstige psychische stoornissen, waarvan de ontwikkeling tussen 0 en 23 jaar stagneert.

De kinderen en jongeren die bij ons komen, hebben ernstige psychische aandoeningen en hebben comorbiditeiten in hun familie, school en vrienden, die vaak een intensieve behandeling en begeleiding vergen.

We zetten ons in om samen met ouders, naasten, scholen en andere netwerkpartners langdurige ernstige psychische problemen en uitval op school en in de samenleving te voorkomen. Revalidatieondersteunende zorg is onze essentiële basis.

 

Wat doe jij:

Jouw verantwoordelijkheden omvatten:

Ontwikkel plannen en procedures voor het bespreken en behandelen van onderwerpen, coördineer en controleer deze plannen en procedures en zorg voor tijdige besluitvorming.

Verwerk de opmaak van PowerPoint-presentaties, inclusief gerelateerde Excel- en Word-documenten.

Secretariële ondersteuning bieden, zoals (complex) agendabeheer, brieven afhandelen, telefoontjes afhandelen, e-mail afhandelen en zorgdragen voor een goede archivering.

Plannen en organiseren van evenementen, vergaderingen en conferenties.

Bereid de vergadering voor, zorg voor de volledigheid en beschikbaarheid van de documenten, ben verantwoordelijk voor het rapport en behandel het werk dat door de vergadering wordt gegenereerd indien nodig.

 

Onze eisen voor jou:

Je hebt een duidelijk HBO werk- en denkniveau, een volledige secretaresseopleiding en een duidelijke affiniteit met de zorg.

Je hebt ruime werkervaring in administratieve ondersteuning op bestuurlijk niveau.

Je hebt talenkennis

Je hebt diepgaand inzicht in het (besluitvormings)proces in een complexe en dynamische organisatie.

Je bent goed in het aanbrengen van structuren en stelt onder tijdsdruk de juiste prioriteiten in je eigen werk en het werk van ambtenaren ondersteund door de secretaris. U wijst op de bottleneck.

Je herkent jezelf aan de volgende persoonlijkheidskenmerken: accuraat, integer, flexibel, klantgericht, probleemoplossend en je beschikt over schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden. Je bent iemand die graag het initiatief neemt.

Wat bieden wij jou:

We bieden je een inspirerende professionele werkomgeving, waarin je de kans krijgt om je te ontwikkelen en ruimte hebt voor verdere ontwikkeling. We gaan graag met u in gesprek over onze persoonlijke wens om een ​​organisatorische rol te spelen.

Wij bieden u ook de volgende diensten aan:

Dienstverband: Het betreft een tijdelijk contract van een jaar, 24 uur.

Salaris: Arbeidsvoorwaarden en salarissen zijn conform de CAO regeling. Volgens de FWG behoort de functie tot functiegroep 45. Daarnaast zorgen we ook voor goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.

E-learning via een van onze platformen, evenals een breed scala aan cursussen en trainingen;

Voor informative kunt u mailen naar globalrecruitment.info