Vacatures callcenter medewerker


 

Wat ga je doen?


De organisatie waarvoor je gaat werken is een vastgoedorganisatie. De organisatie groeit snel en daarom zijn ze op zoek naar gepassioneerde klantenservicemedewerkers. De organisatie verhuurt diverse appartementen, kamers, studio's en woningen aan diverse opdrachtgevers, waaronder studenten. Je bent bezig met het beantwoorden van vragen op het gebied van leasing, registratie en onderhoud. Je beheerst de Nederlandse tekst en schrift perfect, maar beheerst ook de basis Engels (vanwege Engelssprekende opdrachtgevers).Je hebt zin om klanten te helpen en vriendelijk te zijn tegen deze klanten. Uiteraard word je getraind en krijg je informatie over de meest voorkomende problemen die zich voordoen. Je leert dat jij het eerste aanspreekpunt bent en dat je de vragen in één keer goed kunt beantwoorden. Je wilt bijdragen aan het verbeteren van de dienstverlening.Naast het beantwoorden van telefonische vragen, verbind je klanten ook door naar de juiste afdeling. Als een klant bijvoorbeeld een reparatieverzoek doet, zorg je dat deze goed in het systeem wordt geregistreerd, zodat je collega's weten hoe het verder moet.


Werkuren en dagenJe kunt er direct gebruik van maken, in ieder geval tot eind november. Daarnaast is het belangrijk om minimaal 24 uur per week flexibel te zijn. Werkdagen zijn van maandag tot en met zaterdag tussen 08.00 uur en 20.00 uur. Je werkt 8 uur per shift. Wil je meer dan 24 uur werken? Dan is het zeker mogelijk. Wil je 40 uur werken, dan werk je 5 dagen per week. Wil je 32 uur werken, dan werk je 4 dagen per week. Alles is mogelijk, onderhandeld en opgelost. Daarnaast is het ook mogelijk om gedeeltelijk vanuit huis te werken.

Salaris


Je totale uurloon is 11,54 euro. Daarnaast kun je ook maandelijkse bonussen verdienen. Is het niet super goed om dit te hebben?

Wat we aanbieden

Een goed totaal uurloon is 11.54 euro;

Tijdelijke functies voor 24, 32 of 40 uur per week;

Functie in een jong en gezellig team;

Een tijdelijke baan, maar als je goed werkt, kun je worden overgenomen.

Wat we vragen is:

Minimaal MBO4 werk- en denkniveau;

Heb je al ervaring met klantenservice? Dan heb je een voordeel;

Je beheerst de Nederlandse tekst en schrift perfect en beheerst de basis Engels;

Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.

Sollicitatie

Ben jij de geschikte kandidaat voor deze vacature mail ons snel op globalrecruitment.info