Vacatures huisarts

Inhoudelijk is er weinig verschil met de Nederlandse missie. In Noorwegen heeft u echt meer tijd om uw patiënten te begeleiden. Als je naar Noorwegen gaat, ga je voor minimaal twee jaar. Zo investeer je in het leren van talen en landen. De meeste huisartsen wonen en werken echter zo graag in Noorwegen dat ze echt gaan emigreren.

Jouw nieuwe werkplek

Wil jij werken in een land vol rust, ruimte en natuur? Het niveau van de gezondheidszorg in Noorwegen is erg hoog. Voor degenen die hier in de verpleging werken, wordt de balans tussen werk en privé als beter beschouwd.

Wij begeleiden u gedurende het gehele aanvraagproces en ondersteunen uw partner en/of gezinsleden tijdens immigratie.

Het gezondheidscentrum is uiteraard op zoek naar huisartsen die zich voor een langere periode (minimaal twee jaar) willen inzetten. Kortere waarnemingen zijn ook mogelijk! 

Wat kom je brengen?

• U hebt een huisartsenopleiding gevolgd en bent als huisarts ingeschreven in het BIG-register in Nederland.

• Je beheerst het Noors op niveau B2, of je bent klaar om je huidige taalkennis op te waarderen naar niveau B2 voordat je begint. Onze partner in Noorwegen regelt taalcursussen. Niveau B2 is het taalniveau dat vereist is voor het verkrijgen van een werkvergunning in Noorwegen.

Werkomgeving

In alle gevallen teken je een tweejarig contract met of via onze partners. Tijdens deze periode krijgt u van hen een langere observatie of contract.

 Het salaris van Noorse medische experts is lager dan dat van Nederland. Het startsalaris voor medische professionals is ongeveer 72.000 euro (700.000 Noorse kronen) per jaar. Na het eerste jaar zal dit op basis van ervaring en opleiding nog hoger zijn. Als waarnemer ligt uw totale weeksalaris tussen NOK 20.000 en NOK 40.000.

Ben jij de zorgprofessional die wij zoeken?

Voor meer informatie mag u mailen naar globalrecruitment.info