Motivatie administratief medewerker


 

48. motivatie administratief medewerker

Voornaam Achternaam

Straat + Nr

Postcode + Plaats

T: telefoonnummer | E: e-mailadres

Centraal bedrijf voor sollicitanten (CBS)

T.a.v. de heer W. Wil graag een baan


Amsterdam, 22 januari 2018


Betreft: sollicitatie naar de functie Administratief Medewerker, WGB100150 (XXX).

Geachte heer Graag een baan,

Met grote belangstelling heb ik een motivatiebrief gestuurd voor mijn functie als administratief medewerkster in uw bedrijf. Momenteel werk ik als administratief medewerker bij een ander bedrijf. Het betreft een tijdelijke functie ter vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof is. Daarom ben ik zeer actief op zoek naar een nieuwe en uitdagende baan.

De reden waarom ik je mijn motivatiebrief heb gestuurd is dat jouw bedrijf mij om verschillende redenen aantrekt, en dat past natuurlijk bij mij. Uw bedrijf is zeer bekend in het gebied waar ik werk, en ik vind uw bedrijf een zeer goede organisatie. Ik ken de werkzaamheden van uw bedrijf zeer goed. Ook vind ik dat jouw bedrijf veel uitdagingen en diversiteit biedt, waardoor geen dag hetzelfde is. In de volgende paragraaf zal ik mezelf voorstellen en je motivatie voor het werk geven.

Ik ben (naam) "", en ik ben een jonge heer van (26) en (midden). In mijn 20e jaar heb ik de opleiding MBO 3 met succes afgedrond als administratief personeel en een diploma behaald. Ook heb ik verschillende cursussen gevolgd, zoals Engels en Spaans. Mijn voordeel is dat ik goed kan luisteren en snel leer. Bovendien ben ik een spontane vrouw, erg sociaal. Ik kan goed in teamverband werken, maar kan ook zelfstandig werken. Niet alleen kan ik mij op papier goed uitdrukken en mijn werk laten zien, ook mondeling kan ik mij verstaanbaar maken.

In het bijgevoegde cv vind je meer informatie over mijn opleiding, cursussen en diverse werkervaringen. In het gesprek hoop ik u meer uitleg te kunnen geven.

jij trouwe,

Voornaam Achternaam


Bijlage: Curriculum Vitae