Vacaturetekst administratief medewerker

 Is deze baan interessant voor jou?

Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het invoeren, verwerken en controleren van patiëntgegevens. Concreet betekent dit: checklists en formulieren invullen en controleren. Kennis van Word, Excel en Outlook is daarom erg belangrijk. Daarnaast beantwoord je vragen die worden gesteld aan de afdeling patiëntenzorg en het secretariaat (telefonisch en per e-mail).

Patiëntmanagement is onderdeel van het infectieziekteonderzoek, diagnose en laboratorium monitoringscentrum

Je werkt samen met 3 directe collega's in een goed team, waarbij flexibiliteit en onderlinge hulp voorop staan. Je kunt dit werk parttime uitvoeren en je kunt met je collega's een overeenkomst sluiten die ook past bij je persoonlijke planning. We verwachten dat je minimaal op maandag, dinsdag en donderdag werkt.

Werkvereisten

Voor deze functie is minimaal een MBO of HAVO diploma vereist. Heb je een heel andere opleiding gedaan? Aarzel dan niet om te reageren. Wil je werkervaring opdoen in het management, of omdat dit een interessante parttime functie is die past bij je huidige levensfase, dan zijn wij ook in jou geïnteresseerd.


Je kracht is hier

1. Samenwerking

2. Werk nauwkeurig

3. Flexibel

4. (Pro) neem het initiatief


werkomgeving

Salarisniveau

Niveau 4, Niveau 5

Salarisomschrijving

S4-S5: Uitbreiding afhankelijk van opleiding en ervaring.

maandinkomen

Minimum 2.005 Euro – Maximum 2.756 Euro (totale prijs)

werkgelegenheid

Contract voor bepaalde tijd

Contract periode

12 maanden van 15 november 2021 tot 14 november 2022

Minimum aantal uren per week

vierentwintig

Maximaal aantal uren per week 24

Bijzonderheid

Heb je interesse in deze functie, solliciteer dan nu!

Ik ben blij om te weten: deze vacature komt na de deadline offline. Wil je het later nog eens teruglezen, bijvoorbeeld voor het interview? Vergeet niet de tekst te downloaden en op te slaan. We zijn benieuwd naar je motivatie voor deze functie en we hopen daar in je motivatiebrief een toelichting op te zien. Daarnaast vragen we je om je werkzaamheden uitgebreid te omschrijven in je cv zodat we een juiste inschatting kunnen maken van je ervaring.