Profiel administratief medewerker

Persoonlijk profiel

Gemotiveerde en uitgebreide administratieve medewerkers die houden van heldere communicatie en werkwijze. Ik heb verschillende administratieve functies bekleed in veel grote organisaties en ik moet over de nodige communicatieve en organisatorische vaardigheden beschikken om in deze rollen te slagen. Ik hou van een prettige werkomgeving, maar werk graag onder een bepaalde druk en daag mezelf dan uit om focus en effici├źntie te bieden aan mijn team en managers.

Werkervaring

Financieel Administratief Medewerker, Bedrijf X, Amsterdam

• Debiteuren- en debiteurenbeheer

• Sluit de ondersteuning aan het einde van de maand

• Ondersteunen van beheeractiviteiten, zoals: postverwerking, telefoontjes beantwoorden en klanten ontvangen, etc.

Directie verkoopmedewerker, Bedrijf Y in Amsterdam

• Verantwoordelijk voor alle administratieve verwerking van alle website bestellingen

• Het verkoopproces correct afhandelen

•Notarieel medewerker, Notariaat Z te Amsterdam, 

• Kantoorbeheertaken uitvoeren

• Bestanden opslaan

onderwijzen

mbo Financieel medewerker

Diploma: Ja

mavo, Algemene School Amsterdam Zuid

Diploma: Ja

Trainingsklasse

Cursus typevaardigheid. Certificaat: Ja

De cursus "duurt effectief een paar minuten". Certificaat: Ja

Training over "Klantvriendelijke Telefoon". Certificaat: Ja

Vaardigheid

zorg

Als uitstekende medewerker heb ik de nodige aandacht voor detail getoond. In deze functie is het erg belangrijk om een contract op te stellen dat volledig foutloos is. Ik kan met trots zeggen dat het contract dat ik ondertekende nooit opnieuw hoefde te worden opgesteld vanwege mijn nalatigheid.

Communicatie vaardigheden

In mijn loopbaan heb ik mijn communicatieve vaardigheden verder ontwikkeld. Of het nu gaat om het ontvangen van klanten, het afhandelen van problemen via online chat, het voeren van verkoopgesprekken of het hosten van interne vergaderingen, ik zal niets weigeren.

Multitasking

Een van mijn sterkste vaardigheden is mijn multitasking-vermogen. Bij het uitvoeren van mijn taken moet ik altijd meerdere rollen spelen in verschillende bedrijven. Dit is wat mij het meest aantrekt in het werk van een administratief medewerkster.

Hobby's en interesses

Hobby

Yoga en zwemsport. 

Iinteresse

Ik vind social media marketing op dit moment erg interessant en ik probeer een familielid te steunen om haar YouTube-kanaal te promoten.

Voorbeeld CV downloaden

Download voorbeeld cv's van administratief personeel direct als Word-documenten.