Flexi job administratie

Wie zijn we

Globalrecruitment.info is een solvabel bedrijf en directe communicatie tussen werknemers en eigenaren is erg belangrijk. Dit familiebedrijf met jarenlange tuinervaring, inmiddels geleid door de tweede generatie, zit in een periode van groei en kijkt uit naar uitbreiding. Hiervoor zijn wij op zoek naar vakkundige winkelmedewerkers om dit proces succesvol af te ronden. Momenteel zijn wij toonaangevend op het gebied van tuincentra. Wij zoeken een proactieve en flexibele medewerker die:

• Klanten op een correcte en klantvriendelijke manier helpen, en ervoor zorgen dat klanten met een goed gevoel de winkel verlaten

• Geven van deskundig advies aan klanten

• Diverse werkzaamheden zijn passend: bijvullen, uitpakken, planten verzorgen, kassawerkzaamheden, volledige assistentie verlenen in de winkel

• Deelnemen met collega's en bereid zijn om te helpen en soepel samen te werken

• Graag bezig zijn

Elke dag de hele dag geopend van 9.30 uur tot 18.00 uur

Onze winkel heeft verschillende afdelingen zoals bloemen, decoraties, dieren, vijvers en ga zo maar door. Voor welke afdeling ben jij het meest geschikt?

Wij voorzien

Flexibele arbeidscontracten en passende opleidingen binnen het bedrijf

Prettige werksfeer en veel leermogelijkheden

Stabiel bedrijf

Aantrekkelijk salaris: Het salaris is vast: 10,49 euro/uur. Als werknemer hoeft u geen belasting of sociale premies te betalen over uw loon. Totaal = Netto. Op zon- en feestdagen betaalt u geen toeslag.

Jouw profiel

Je voldoet aan de voorwaarden voor werken onder flexibele arbeidsvoorwaarden. Dit betekent dat u het afgelopen jaar minimaal 4/5 in dienst of gepensioneerd bent geweest. Je bent leergierig en leergierig. Je wilt verantwoordelijkheid. Je bent gemakkelijk in de omgang, het is het beste om mensen. Je ontkomt er niet aan om in het weekend te werken. Je bent een teamspeler en kunt zelfstandig taken uitvoeren. U bent in goede gezondheid.