Financieel manager taken

 


Wat is een Sales & Marketing Manager?

De sales- en marketingmanager geeft leiding aan de sales- en marketingafdeling. De afdeling heeft verschillende medewerkers in dienst die betrokken zijn bij de verschillende verkoop- en marketingactiviteiten van de organisatie. De functie van sales- en marketingmanager is een combinatie van sales en marketing.

Op het gebied van marketing besteden sales en marketing managers aandacht aan de ontwikkeling van de markt, bepalen marketingstrategieën en formuleren marketingplannen. Sales- en marketingmanagers proberen producten en diensten van de organisatie te verkopen en zoeken naar nieuwe manieren om aan de behoeften van de klant te voldoen. 

Daarnaast zijn sales- en marketingmanagers ook betrokken bij salesactiviteiten. Dit omvat directe verkoop van producten en diensten, het formuleren van verkoopplannen, het analyseren van markten en het onderhouden van klantrelaties.

De sales- en marketingmanager stuurt een team aan dat al deze activiteiten verzorgt. Sales- en marketingmanagers motiveren en motiveren het team om hun taken zo goed mogelijk uit te voeren.

 

Past de carrière van sales- en marketingmanager bij jou?

Wil je een baan vinden die echt bij je past? Wil je weer trainen, maar weet je niet wat? Via vacaturesuggesties ziet u actuele vacatures die aansluiten bij uw interesses, capaciteiten en persoonlijkheid. Je kunt kansrijke banen prioriteren en vacatures omscholen.

Wil je sales- en marketingmanager worden?

Ben jij al sales- en marketingmanager en op zoek naar een nieuwe baan? Of wil je sales- en marketingmanager worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Hieronder vind je vacatures en trainingen voor sales- en marketingmanagers, maar ook informatie over salarissen, vacatures, beste werkgevers en meer! Mail gerust naar globalrecruitment.info