Order entry system

Heb jij verstand van het logistieke proces, beschik je over sterke administratieve managementvaardigheden, communicatieve vaardigheden en ben je klantgericht? Voor onze vestiging in Oldenzaal zijn wij op zoek naar een enthousiaste order entry medewerker. Als medewerker orderinvoer ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van verzendorders of bestellingen van klanten. Hierdoor ben je vaak bezig met het invoeren van gegevens in het systeem en verricht je daarnaast werkzaamheden op het gebied van klantenservice. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie en werk je in de top 3 logistieke bedrijven ter wereld, reageer dan snel op deze vacature!


Functie

• Registreer klant- en ordergegevens in  ons systeem. Uiteraard houd je rekening met richtlijnen, procedures en kwaliteitseisen

• Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van transport- en douanedocumenten in verschillende systemen

• Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en afhandelen van inventaris en cycle counting

• Je controleert de openstaande bestellingen van de KPI-overeenkomst en volgt dit op met het magazijnteam

Je voert baliefuncties uit voor het ontvangen en lossen van goederen

• Je onderhoudt dagelijks contact met klanten over de in- en uitstroom van goederen.

• Je beantwoordt vragen van klanten via e-mail en telefoon. Je behandelt eventuele klachten, inclusief interne opvolging en gerelateerde registratie van het magazijn.


Wij vragen

Als medewerker orderinvoer heb je de motivatie om de gegevens correct te verwerken en klanten blij te maken. Je kunt op alle niveaus goed communiceren in het Nederlands en Engels. Je bent flexibel in werktijden en taken, en je kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Als persoon ben je gedreven en agressief. Je kunt ook stress weerstaan en kalm blijven onder druk.

Je hebt ook:

Ervaring in soortgelijke functies

Kennis van logistieke processen

Beheers de meest voorkomende Office-pakketten

Wij voorzien

Wij bieden interessant en uitdagend werk in een gedreven maar gezellig team. Je hebt veel vrijheid gekregen en er is ruimte voor suggesties en verbeteringen. Bij globalrecruitment.info vinden we jouw continue ontwikkeling erg belangrijk, daarom zijn er volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Daarnaast zorgen we voor een goed basissalaris en aantrekkelijke secundaire voorwaarden. Je we