Vacature praktijkondersteuner huisarts

 Praktijkassisten

Soort contract: Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega voor 12 uur per week

Waar ga je werken?

Je bent in dienst van globalrecruitment.info, maar je werkt voor patiënten bij een huisartsenpraktijk. De praktijk is een kleinschalige kliniek met een hecht team en nauw verbonden met de patiëntenpopulatie. De bevolking wordt gekenmerkt door een iets hogere leeftijdsopbouw. Je werkt samen met andere verpleegkundigen.. Regelmatige structurele contacten en ad hoc onderhandelingen zijn altijd mogelijk. De praktijk is op zoek naar allrounders die een brede interesse hebben in alle zorgtrajecten, ook voor kwetsbare ouderen.

In de functie:

Je werkt onder begeleiding van een huisarts en vormt samen met de huisarts en doktersassistente een huisartsgeneeskundige instelling.

Besteed aandacht aan uw zelfstandig spreekuur in de huisartsenpraktijk op het gebied van chronische ziekten. 

Patiënten voorzien van informatie, advies en voorlichting op maat

Werktijden en werkdagen zijn afhankelijk van de mogelijkheid van De Schakel en zullen in onderling overleg worden ingevuld.

Wat vragen we?

Je hebt een HBO-V diploma.

Je bent in het bezit van een diploma Huisartsenondersteuner

Je hebt jarenlange ervaring in de behandeling van patiënten met chronische ziekten, zoals diabetespatiënten, hart- en vaatziekten en/of longziektepatiënten.

Je hebt een goed begrip van veelgebruikte Microsoft Office-tools.

Ervaring in het samenwerken met Huisarts Informatie Systeem (ZIS) Keten Informatie Systeem (KIS) is een pré

Je bent zelfstandig, enthousiast, proactief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen.

Wat bieden wij?

Uitgebreide spreekuren, enthousiaste collega's, professionele begeleiding, vaste werktijden en trainingen voor verpleegplannen. Het totale maandsalaris is afhankelijk van opleiding en ervaring Bij een fulltime baan is het maximale maandbedrag 4.074,00 euro (volgens cao huisartsenverpleging, niveau 7).