Klantcontact medewerkerVind je het leuk om mensen te helpen bij het beantwoorden van vragen over pensioenen?

Ben je op zoek naar een afwisselende job die elke dag anders is en je nauw verbonden bent met je klanten? Dan bieden we je verschillende mogelijkheden in globalrecruitment.info. We zullen regelmatig op zoek gaan naar medewerkers om contact op te nemen met klanten.

Uitdaging

Als klantcontactmedewerker ben je het aanspreekpunt van de klant en help je hen met al hun pensioenvraagstukken. Je denkt mee in dit proces, signaleert veelvoorkomende problemen en zoekt naar verbetermogelijkheden. Door zorgvuldig te vragen, zorg je ervoor dat de vraag van de klant duidelijk is. Je haalt goederen snel op en zorgt ervoor dat klanten snel en correct worden verwittigd. Daarnaast zorg je voor een accurate afhandeling in het beheer.

Als klantcontact medewerker bij ons komen werken betekent dat je gaat werken voor toonaangevende verzekeraars en pensioenfondsen.

U neemt als klant contact op met medewerkers

In het bezit van minimaal een MBO diploma

Je hebt sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels

Je staat klaar om werkgevers en werknemers te helpen bij het beantwoorden van pensioengerelateerde vragen

Pak dingen snel in, weet hoe je vragen correct moet beantwoorden, hou van veranderingen en heb een sterk verantwoordelijkheidsgevoel

Je hebt relevante pensioenkennis en klantcontactervaring

Beschikken over pensioenvakkennis en pensioengerelateerde opleiding (WFT pensioen)

Wij voorzien:

Correcte match met globalrecruitment.info

Door het opzetten van een contactpersoon binnen onze organisatie zorgen we voor persoonlijke aandacht, participatie en een waardevolle vertrouwensrelatie. Dit maakt ons tot een top sparringpartner die jou de juiste motivatie kan geven voor jouw carrière.

Duurzame samenwerking met tijdelijke teams

Wij zorgen voor passende opdrachten voor jou, en denken zo snel mogelijk met je mee over vervolgopdrachten aan het einde van je huidige opdrachten. Open en transparante communicatie vinden wij erg belangrijk. Zo kunt u zich focussen op waar u goed in bent.

Waarde toevoegen voor jou als tijdelijke professional

Wij vinden dat naast taken ook het onderhouden van goede relaties erg belangrijk is. Dit doen we door regelmatig contact te houden, maar we behandelen je ook als een belangrijke relatie. Zo organiseren we jaarlijks een bijeenkomst om in contact te komen met onze andere uitzendkrachten. Zo blijft u op elk moment op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen en versterkt u uw netwerk.

Sollicitatie

Solliciteren kan via globalrecruitment.info