Medische opleiding

 Medische cursussen

Globalrecruitment.info biedt veel trainingen aan op het gebied van zorg. Of je nu van loopbaan wilt veranderen of je kennis en vaardigheden naar een nieuw niveau wilt tillen, er is training voor iedereen. Investeer in jezelf. Volg een van onze medische opleidingen, zoals verpleegkunde of verpleegkunde IG.

HBO zorg

Wil je je verdiepen in verschillende aspecten van verpleegkunde, geneeskunde en verpleging en wil je je vaardigheden en kennis opfrissen? Kies voor de HBO-opleiding Verpleegkunde van Globalrecruitment.info. Heb je het mbo-diploma op niveau 4 behaald? Check dan bij onze opleidingsconsulent of je in aanmerking komt voor de verkorte HBO-V verkorte opleiding verpleegkunde.

IG . cultiveren

Als verpleegkundige persoonlijke gezondheidszorg (VIG) heb je onder andere verpleging, thuisverpleging, GGZ of verloskundige verpleging. Er is veel vraag naar VIG'ers, dus de kans is groot dat je direct na de opleiding aan de slag gaat.

Naast deze verpleegkundige opleidingen verzorgt Globalrecruitment.info ook meer opleidingen en trainingen op dit gebied. Een compleet overzicht van deze inhoud vind je op onze opleidingspagina over verpleegkunde.

Paramedische opleiding

Het doel van de zorgverlener is om de patiënt zo gezond mogelijk te houden. Denk aan beroepen als ambulanceverpleegkundige, begeleider, logopedist, fysiotherapeut en diëtist. 

Fysiotherapie, ergotherapie en logopedie

Lichaamsbeweging speelt een cruciale rol in onze gezondheid en vitaliteit. Daarom zijn professionals met de juiste vaardigheden op dit gebied essentieel. Ben je geïnteresseerd in de functie van het menselijk bewegingsapparaat? Dan zijn cursussen fysiotherapie iets voor jou. 

Ben jij bereid mensen te helpen die door ziekte of lichamelijke of verstandelijke beperking opnieuw moeten leren omgaan met dagelijkse bezigheden? Dan zijn cursussen ergotherapie meer geschikt voor jou. Ergotherapeuten adviseren en trainen deze mensen en proberen hun leven zo aangenaam mogelijk te maken.

Globalrecruitment.info biedt ook logopedische cursussen aan waar je na de cursus mensen met stemklachten, spraak- en spraakproblemen kunt begeleiden. Tijdens de opleiding ontwikkel je de basisvaardigheden van een logopedist.

Voeding

Obesitas is een belangrijk probleem in de gezondheidszorg, omdat het een van de grootste risico's is waarmee de volksgezondheid tegenwoordig wordt geconfronteerd. Steeds meer mensen beginnen het belang van gezond eten in te zien. Daarom is er veel vraag naar diëtisten en diëtisten. Een bacheloropleiding voeding en diëtetiek leidt je op in dit werkgebied.