Vacatures voor administratief medewerker

 


Ben je een serieuze werker? Werk je graag met een computer? Heb je een sterke concentratie? Wil je ervaring opdoen in administratief werk? Dan is deze baan heel interessant voor jou!

Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het invoeren, verwerken en controleren van patiëntgegevens. Concreet betekent dit: checklists en formulieren invullen en controleren. Kennis van Word, Excel en Outlook is daarom erg belangrijk. Daarnaast beantwoord je vragen van de afdeling patiëntenzorg en het secretariaat (telefonisch en per e-mail).

Je werkt samen met 3 directe collega's in een goed team, waarbij flexibiliteit en onderlinge hulp voorop staan. Je kunt dit werk parttime uitvoeren en je kunt met je collega's een overeenkomst sluiten die ook past bij je persoonlijke planning. We verwachten dat je minimaal op maandag, dinsdag en donderdag werkt.


Werkvereisten

Voor deze functie is minimaal een MBO of HAVO diploma vereist. Heb je een heel andere opleiding gevolgd? Aarzel dan niet om te reageren. Wil je werkervaring opdoen in het management, of omdat dit een interessante parttime functie is die past bij je huidige levensfase, dan zijn wij ook in jou geïnteresseerd.

Je kracht is hier

1. Samenwerking

2. Werk nauwkeurig

3. Flexibel

4. (Pro) neem het initiatief


Werkomgeving

Salarisniveau

Niveau 4, Niveau 5


Salarisomschrijving

S4-S5: Uitbreiding afhankelijk van opleiding en ervaring.


Maandinkomen

Minimum 2.005 Euro – Maximum 2.756 Euro (totale prijs)


Werkgelegenheid

Contract voor bepaalde tijd

Contract periode

12 maanden

Minimum aantal uren per week

vierentwintig