Call center modern

 

Bel agent

Ben jij op zoek naar een leuke afwisselende baan? Heb jij ook kennis van techniek, liften en roltrappen? Vind je het leuk om innovatieve oplossingen te onderzoeken en bij de tijd te blijven? Dan heeft globalrecruitment. info een uitdaging voor je voorbereid!

Wat ga je doen?

Als medewerker van onze serviceafdeling beantwoord je vragen van klanten over liften en roltrappen. Het moment voordat u een melding kreeg van een persoon die bekneld zat in de lift, het volgende moment dat u zich aanmeldde voor een storingsmelding die u per telefoon of e-mail ontving. Daarnaast kunnen technici ook mensen bellen die meer informatie nodig hebben of willen aanleveren voor verwerking in het systeem. U kunt de storingen die optreden ook afhandelen en soms oplossen via ons bewakingssysteem op afstand. Daarnaast help je mee aan het opstellen en onderhouden van procedures en werkinstructies. Kortom, een afwisselende baan zorgt ervoor dat je je geen dag hoeft te vervelen!


Jouw persoonlijke informatie:

Je komt te werken op de serviceafdeling. Dit betekent dat transacties snel en efficiënt moeten worden verwerkt om uw klanten zo snel en goed mogelijk te kunnen helpen.

Je hebt een mbo-4 opleiding genoten in de richting techniek;

Sterke weerstand tegen druk, kan snel schakelen en meerdere taken tegelijk aan;

Klantgericht, kan de situatie van de klant goed begrijpen;

Je hebt goede computervaardigheden;

Je beschikt over goede talenkennis en sterke communicatieve vaardigheden;

SAP-ervaring is een pré;

Kennis van Engels is een pré;

Je bent minimaal 32 uur per week vrij;

U woont in de regio Haaglanden.


Wat bieden wij?

Wij bieden een prettige werkomgeving in een internationaal bedrijf waar je het verschil kunt maken in uitdagende functies. Maak deel uit van een sterk gedreven organisatie waar high performance mensen verbindt en een belangrijk onderdeel is van het behalen van sterke bedrijfsresultaten.

Goede arbeidsvoorwaarden, ook de 13e maand;

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

Royale vakantiedagen: 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;

collectieve zorgverzekering;

Werken in een moderne werkomgeving;

Het vooruitzicht door te groeien tot afdelingsteamleider;

De beste balans tussen werk en privé.