Secretariaat vacatures

 Als directiesecretaresse van globalrecruitment.info ben je verantwoordelijk voor de ondersteunende, administratieve en secretariële werkzaamheden. Je beheert zelfstandig de agenda van de directeur en handelt post, telefoontjes en andere correspondentie af, rekening houdend met prioriteiten en plannen. Je plant meetings en organiseert afspraken en meetings. Daarnaast voer je ondersteunende en administratieve werkzaamheden uit op het gebied van personeelsbeheer, archivering en voorraadbeheer. Bezoekers worden door u geregistreerd en ontvangen. Werken bij ons betekent aandacht voor jouw professionele ontwikkeling, een goede balans tussen werk en privé en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een klein, enthousiast team in een omgeving vol politieke vitaliteit, waarbij initiatief nemen en samenwerken voorop staan.

Verder kunt u van ons het volgende verwachten:

Het maximale salaris is 3.210,31 euro (38 uur werk per week, afhankelijk van ervaring);

13e maand;

Goede pensioenregelingen;

Werkplekken met handig openbaar vervoer;

Aantrekkelijke leermogelijkheden.

Globalrecruitment.info is een organisatie met een maatschappelijke missie. Meer dan 5.000 werknemers in het hele land werken elke dag hard om het werk van mensen te helpen en te behouden. We ondersteunen onze klanten bij hun re-integratie in de samenleving en het vinden van werk. Indien nodig zorgen wij voor tijdelijk inkomen. Zo bieden we klanten een nieuw perspectief op participeren in de samenleving. 

Onze uitgebreide service en sociale ruimtes zorgen voor een multifunctionele en dynamische werkomgeving met een sterke focus op persoonlijke ontwikkeling.

De afdeling bestaat uit een secretariaat bestaande uit vijf directiesecretaresses en een team bestaande uit vier medewerkers. De directiesecretaresse stuurt de staf aan en stuurt de ondersteuning aan. Het secretariaat verzorgt de ondersteunende, administratieve en secretariële werkzaamheden voor MT. Wij zoeken een representatieve, zelfstandige en stressbestendige directiesecretaresse met ruime ervaring. Uw persoonsgegevens voldoen aan de volgende voorwaarden:

Je hebt de opleiding succesvol afgerond en wordt directiesecretaresse of managementassistant.

Je opereert minimaal op MBO niveau en je hebt aantoonbare ervaring als (uitvoerend) secretaresse.

Je hebt een scherp inzicht in belangrijke zaken en bent zeer nauwkeurig.

Je bent een stralende teamspeler met de volgende capaciteiten: samenwerken, kwaliteitsgericht en resultaatgericht.

Je kunt goed in teamverband werken en maakt je snel vertrouwd met de organisatie. Je kent je verantwoordelijkheden en hebt een gepaste houding ten aanzien van vertrouwelijkheid. In een turbulente werkomgeving voel je je als een vis in het water. Een proactieve en flexibele instelling gecombineerd met een energieke uitstraling zijn jouw kenmerken. Je kerncompetentie is communiceren, werk organiseren en de voortgang bewaken.

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met globalrecruitment.info