Vacature medisch afgevaardigde

 Het milieudoel van het transformeren van de samenleving is medische zorg, met name een grote uitdaging voor ziekenhuizen. Het doel van de alliantie is om een aanjager van ontwikkeling op dit gebied te worden en concrete bijdragen te leveren aan het duurzaam en toekomstgericht maken van onze zorgsector. De eerste reeks projecten wordt momenteel gelanceerd via nieuw opgerichte partnerschappen binnen de alliantie. De focus ligt op de thema's medicijnen (resten in afval en afvalwater) en disposables. Andere onderwerpen zullen hier worden toegevoegd. Ook op onderwijsgebied zijn enkele gezamenlijke activiteiten uitgevoerd. De projectmanager wordt het eerste aanspreekpunt. Hij/zij zal helpen om meer samenwerking te vormen, waarin alliantiepartners elkaar kunnen aanvullen. Deze nieuwe activiteiten vallen onder de drie hoofdtaken, namelijk verpleging, onderzoek en onderwijs.

De projectmanager zal een belangrijke bijdrage leveren aan de invulling en uitvoering van de ambities van de alliantie. De alliantie is nog in ontwikkeling, dus de inhoud van deze functie is nog niet in detail gedefinieerd. Dit geeft het dus (deels) substantiële ruimte. Deze functie is nieuw in de zorg. We verwachten dat de industrie uiteraard professionals met dergelijke functies nodig zal hebben. Daarom kan deze functie voor jou een belangrijke opstap zijn om hoger management te krijgen in de zorg, het bedrijfsleven of om een eigen bedrijf op te richten.

Je hebt een universitaire baan en een denkniveau, bij voorkeur met medische en gezondheidsprofessionele ervaring. Je begrijpt de huidige ziekenhuisprocedures en -organisatie en herkent kansen. Je bent een echte systeemdenker, in staat snel ketens en processen te signaleren en te zien waar verbetermogelijkheden liggen. Je hebt een duidelijke affiniteit met de verduurzaming van de zorg. Je werkt nauw met hen samen. Je kunt out-of-the-box denken, of je kunt buiten de grenzen van allianties en zorg denken.

Wij geloven in de kracht van gediversifieerde teams, die ruimte hebben voor verschillende vaardigheden, expertise en sociale en culturele achtergronden. We zijn erg benieuwd naar jou.

Het salaris voor deze 24-32 functie wordt nader bepaald.

Wij bieden 8,3% eindejaarsuitkering, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en diverse opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze arbeidsvoorwaarden en diverse aanvullende voorwaarden.