Vacature onthaal, dokterspraktijk

Voor onze innovatieve en energieke teampraktijk, waar een goede en open werksfeer...

24 tot 28 uur

CLA GGZ FWG 40

Voor de fysieke kliniek zijn wij op zoek naar een medisch secretaresse.

Reageer zo snel mogelijk, we maken graag op korte termijn ruimte voor dialoog.

Wat maakt jouw team uniek?

Als medisch secretaresse werk je op een aanvullende medische dienst. Het team bestaat naast jou uit 3 huisartsen, 1 arts-assistent, 1 voedingsdeskundige en 3 fysiotherapeuten. Je kunt vertrouwen op je team en werkt voornamelijk met en ondersteuning van 3 huisartsen. Er is een nauwe samenwerking en overleg. Dit is een zelfstandige functie die initiatief en innovatie vraagt. Het team heet u van harte welkom.


Waarom je werk anders is

Als medisch secretaresse ondersteun je deze aanpak. Je bent onder andere ook verantwoordelijk voor het bestellen en bijhouden van de voorraad medische materialen op de polikliniek. U kunt klanten ook eenvoudige medische ondersteuning bieden. Dit omvat het maken van een elektrocardiogram en ejaculerende oren. Nadat de arts de cliënt heeft behandeld, zorg je voor desinfectie van het materiaal. Je beheert de agenda van de huisarts, beantwoordt e-mails en telefoontjes, scant de documenten en plaatst deze in de cliëntendossiers, vraagt oude huisartsdocumenten op en behandelt deskundige onderzoeksaanvragen. Daarnaast is het jouw taak om de inhoud van de servicetas te controleren en indien nodig bij te vullen.


Wat maakt jou anders?

Je hebt een nauwe relatie met de psychiatrie en haar cliënten;

Je hebt een universitaire instelling en goede vaardigheden, en je kunt samenwerken in een multidisciplinair team;

Je hebt de opleiding tot doktersassistent afgerond en bent geïnteresseerd in een administratieve functie, of hebt gediend als secretaresse in de praktijk van een arts;

Of je nu een halfgevorderde, beginner of zeer ervaren persoon bent, je kunt zelfstandig werken en weet snel te schakelen onder steeds wisselende omstandigheden;

Of het nu gaat om een crisis of langdurige zorg, u blijft rustig. 

Wat bieden wij jou?

Een lerende en dynamische organisatie met ruimte voor innovatie en ontwikkeling. Wij danken u voor uw investering in innovatie en voor het brengen van uw ideeën!

Je salaris is ingedeeld volgens CAO-GGZ FWG 40;

Organisaties die arbeidsovereenkomsten kunnen verzorgen voor 24 tot 28 uur, bij voorkeur 6 uur in 4 dagen;

Uw werkdag wordt bepaald door middel van onderhandeling;

Collega's verwelkomen je met open armen en begeleiden je naar nieuwe uitdagingen.

Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden

Wij vinden het ook erg belangrijk om het evenwicht te bewaren. Ons bedrijf ondersteunt dit met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. We hebben veel mogelijkheden, zoals parttime werken en flexibel werken.

U koopt u producten en diensten met 40% belastingvoordeel. Andere voorbeelden van onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zijn 100% betaald verpleegverlof, collectieve zorgverzekering, ouderschapsverlof en goede pensioen- en reisarrangementen.


Leer en deel elke dag kennis

Naast andere verpleegkundige organisaties is ons bedrijf ook een toonaangevende opleidings- en opleidingsinstelling voor psychiaters, psychologen, verslavingsartsen, klinisch geriaters, verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen, paramedici en recentelijk ervaren specialisten. De drijvende kracht voor onze ontwikkeling ligt in de zorgpraktijk. We leren elke dag bij met klanten, collega's en andere partners in het zorgnetwerk.

Wat te verwachten

Werk samen in een gezellig team.

Als zelfstandige functie kunt u te allen tijde een beroep doen op het behandelteam.

Ruimte voor jouw inbreng en creativiteit.

direct contact

Wil je nu meer weten over deze vacature? Gelieve ons te contacteren.