Job administratief bediende

 


Receptioniste

Ben jij een servicegerichte frontofficeprofessional die op zoek is naar de volgende stap in je carrière in de hotelsector? Wilt u onze wereldberoemde gasten excellente service bieden in het nummer één luxe 5-sterrenhotel van Nederland? Dan is dit misschien een mooie kans voor jou!

 

Wat ga je doen?

Als receptioniste verwelkom je al onze vooraanstaande gasten en assisteer je hen bij de in- en uitcheckprocedures bij de receptie. Je assisteert onze gasten persoonlijk maar professioneel bij het doen van speciale verzoeken, het verstrekken van informatie op verzoek en het uitvoeren van algemene administratieve taken die bij de frontoffice horen. Je streeft er voortdurend naar om de gastervaring te overtreffen door proactieve methoden, training en ontwikkeling en creatief denken. Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de receptie.

 

Hoe ziet jouw luxe 5-sterren werkomgeving eruit?

De meeste verschillende aspecten van de hotelreceptie van het Conservatorium bevinden zich in het grote atrium van het hotel. Hier kunnen gasten in- en uitchecken, vragen stellen of advies inwinnen. Met een ervaren en gepassioneerd team van professionals begrijpen ze de betekenis van werken in dit hotel en zorgen ze ervoor dat alle diensten naadloos verlopen.

De afdeling is 24/7 open, dus zorg ervoor dat wanneer je solliciteert, we willen dat je aan alle soorten diensten kunt deelnemen.

Onze nieuwe collega is een vriendelijke en nieuwsgierige collega die graag mensen helpt, ondersteunt en inspireert!

 

Daarnaast heeft hij of zij:

Minimaal twee jaar werkervaring in de frontoffice van een luxe hotel;

Sterke mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;

Vaardig in het Nederlands en Engels (geschreven en gesproken);

Ervaring in het Opera-systeem en kennis van een derde taal heeft de voorkeur;

Een sterk verantwoordelijkheidsgevoel hebben, altijd opvolgen, accuraat zijn en weten hoe we uitstekende service kunnen bieden, net zoals wij dat doen aan onze gasten!

 

Het startsalaris is conform de markt en ervaring (fulltime) en passende arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding op basis van je woon-werkverkeer en te verzorgen uniformen op het werk;