Job administratief medewerker


 

Beschrijving van de baan

Je wordt lid van een team van klantenservicemedewerkers dat wordt aangestuurd en aangestuurd door de regionale administratief directeur. Het team verleent diensten aan onze klanten door de administratieve en organisatorische ondersteuning van eigen preventieadviseurs (professionele artsen, verpleegkundigen, ingenieurs, ergonomie, psychologen) en frequente contacten met klanten. Samen met je collega's zorg je voor een uitstekende klantenservice. Dit bevat:

Je geeft telefonische ondersteuning aan klanten en hun medewerkers. Dit omvat het regelen van lichamelijke onderzoeken voor medewerkers, het behandelen van algemene vragen over onze diensten, het oplossen van factureringsproblemen en het telefonisch uitleggen van het systeem.

Het is logisch om deze telefoontjes correct op te volgen.

Je stelt het plan op dat aan je preventieadviseur en/of centrum wordt toegewezen in het kader van gezondheidsopvolging, bedrijfsbezoeken, commissieparticipatie, projectuitvoering, contracten en opleidingen. Je bent altijd proactief, efficiënt en oplossingsgericht.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor diverse beheertaken, zoals postverwerking, poststroomopvolging, opvolging van nieuwe verbindingen, classificatie...

contour

Je hebt een diploma administratief beheer behaald en hebt ervaring in gelijkaardige functies.

Het voorkomen van onze bedrijfsactiviteiten fascineert u en de organisatiecultuur die wordt gekenmerkt door onze kerncompetentie loyaliteit, bindende samenwerking, enthousiasme en kennisdeling past bij uw professionele houding en gedrag.

Je hebt solide managementvaardigheden: je bent georganiseerd, proactief en detailgericht. Je schakelt gemakkelijk tussen verschillende taken en stelt zelf de prioriteit in. Je bent klantgericht en communicatief vaardig. Je hebt graag veelvuldig contact met klanten. U kunt de uitdagingen aangaan en de beste service bieden aan uw klanten.

Je houdt van bellen

Je kan zelfstandig werken, maar kan ook perfect in team werken. Jouw enthousiasme en positieve motivatie werken aanstekelijk!

Je spreekt tweetalig Nederlands-Frans en bent bekend met actuele computerprogramma's.

leveren

Je maakt deel uit van een groeiende organisatie die een rijke traditie combineert met een vooruitstrevende toekomstvisie en ambities op het gebied van preventie en welzijn.

Marktconforme lonen bieden en bijkomende voordelen bieden (o.a. maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering).