Vacature medisch secretaresse ziekenhuis

 

1    Ben jij een professionele medisch secretaresse om ervoor te zorgen dat "alles goed gaat"?

Als medisch secretaresse verleen je administratieve en secretariële ondersteuning en voer je toegewezen taken uit in opdracht van de verzekeringsarts.

In deze functie ben je in staat om zowel mondeling, schriftelijk als telefonisch contact te leggen met interne en externe klanten en delegeer je de functie van algemeen administratief secretaris voor verzekeringsartsen.

Je identificeert, vraagt, vult en registreert gegevens ter voorbereiding op de sociaal-medische evaluatie.  Je stelt medische rapporten op en berekent deze op basis van de gegevens en aantekeningen van VA-T.

Je stelt prioriteiten, signaleert knelpunten, stelt verbeteringen voor en onderneemt passende acties om de gemaakte afspraken na te komen;

Dankzij uw steun heeft de verzekeringsarts meer tijd en ruimte voor zijn/haar professionele werk en is het mogelijk om een ​​hogere productiviteit te realiseren.

 

Werkomgeving

De functie is volgens de cao van UWV opgedeeld in 4 niveaus met een salaris van 1.891,41 euro en een maandelijks maximum van 2.994,69 euro, afhankelijk van ervaring;

28-38 uur per week kunnen werken, normale werkuren;

Ondersteund door een gepassioneerd team;

Kantooruren:

38 uren


Vaardigheid

Je hebt een MBO 4 niveau administratief secretaresse diploma en medisch secretaresse ervaring

Je hebt duidelijke taal- en typevaardigheid en je hebt een goede beheersing van medische terminologie

Je begrijpt en begrijpt de workflow van beherensysytemen

Je hebt een globaal begrip van het arbeidsongeschiktheidsrecht

Daarnaast ben je integer, kan je werk goed organiseren en beschik je over sterke mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.