Orders invoeren

  

Welke uitdaging hebben we voor jou?

Als sales support medewerker ben je verantwoordelijk voor het invoeren en registreren van bestellingen, het beantwoorden van zakelijke vragen (alternatieven, cross-selling, etc.) van klanten, agenten en verkopers, en het promoten van de organisatie om de omzet te verhogen.

 

Wat zou jij doen?

Als sales support medewerker werk je nauw samen in een team van 4 en heb je veel interactie met de klantenservice en backoffice (order support). Naarmate de organisatie groeit, kan de vacature worden gebruikt om het team uit te breiden. Het sales support team ging verder van een administratief team naar een commercieel team.

Je neemt dagelijks deel aan de volgende activiteiten:

Ondersteun en promoot verkooporganisaties

Proactief en passief communiceren met onze klanten

Voer bestellingen in en zorg proactief voor alternatieve producten

Denk na over zakelijke kansen en voer daadwerkelijk projecten uit

Aan welke eisen moet u voldoen?

Omdat onze klanten internationaal zeer actief zijn, moeten zij Nederlands en Engels spreken.

We zijn op zoek naar een collega met 2-3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie in de B2B-industrie. Daarnaast beschik je over MBO+/HBO werk- en denkvaardigheden. Als je bedrijfseconomische studies en andere aspecten hebt afgerond, is dit een goede keuze.

 

Persoonlijke karaktertrekken:

Jullie doen het samen! Je bent een teamspeler, maar kan ook zelfstandig werken. Succes is voor jou een keuze, daarom moet je proactief zijn en 100% voor de dag komen. Je bent sociaal, zakelijk gedreven, laat je collega's en klanten in jouw richting bewegen en je kunt snel schakelen. In deze functie is jouw persoonlijkheid bepalend.

Wat bieden wij jou?

Het gaat om een ​​fulltime functie van 40 uur en bij een parttime baan is er geen onderhandelingsruimte. Het salarisdoel ligt tussen de 2750 en 3000 euro per maand, op basis van fulltime werk. Daarnaast zorgen onze opdrachtgevers voor een prettige werksfeer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder borrels, activiteiten en bedrijfsuitjes op vrijdagmiddag.

 

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een handelsonderneming actief in de kleding- en textielindustrie. Dit is een organisatie die succes samen viert. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een bekend merk op de internationale markt. De verwachting is dat het bedrijf de komende jaren verder zal groeien. Passie voor het product verbindt collega's en relaties. Personeel en service zijn voor de hand liggende redenen waarom klanten keer op keer voor deze organisatie kiezen.