Taken administratief medewerker basisschool


Globalrecruitment.info is een enthousiaste jonge organisatie, uniek onder vergelijkbare organisaties.

Wij staan ​​voor persoonlijke zorg, niet alleen voor kinderen en ouders, maar ook voor medewerkers. Jouw ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel, wat tot uiting komt in een groot aantal trainingen en sollicitatiegesprekken, een hecht team en ruime doorgroeimogelijkheden voor wie dat wil. Ook de gemeente zag onze verschillen

 

Wat doen wij?

Wij bieden de begeleiding die nodig is voor kinderen en ouders. We bieden mobiele scholen, gezins- en groepsconsultaties voor gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd met ontwikkelingsstoornissen zoals autisme of ADHD.

 

Wat kunt u verwachten?

 Als gezinsadviseur ben jij het eerste aanspreekpunt voor je ouders. Na aanmelding neem je contact op met je familie. Jij bent de persoon die het hele gezin uitvoert, coördineert en begeleidt en helpt. Vanuit je eigen expertise, met name op het gebied van autisme, ondersteun je gezinnen met complexe problematiek. Je werkt hard met je gezin om de gestelde doelen te bereiken. Tijdens dit proces zorg je ervoor dat je de administratie zorgvuldig rapporteert en informeert over de voortgang van de financiële afwikkeling van de gemeente.

 

Je wordt zorgvuldig opgeleid, je hebt contact met vrienden, er is baanbegeleiding, sollicitatiegesprekken en we verzorgen 3 gesprekken met personal trainers!

 

Zijn wij goede partners?

Je hebt een echte mindset en bent een echte doener. Daarnaast is de vrijheid die onze manier van werken met zich meebrengt perfect voor jou. Actief en zelfstandig werken is iets voor jou. Je vindt het leuk om samen met ons het wiel opnieuw uit te vinden, dus je vindt het niet erg dat we je vragen om flexibiliteit; zowel qua werkuren als in veranderende processen.

 Uiteraard beschik je ook over de volgende kwalificaties:

Relevante hbo-opleiding afronden en inschrijven bij SKJ;

Minimaal 3 jaar werkervaring in de jeugdzorg, gericht op ouders en kinderen met autisme en/of complexe systeemproblematiek;

Rijke ervaring in het helpen van ouders met psychische problemen;

Je bent een enthousiast, sociaal en gemotiveerd persoon met een proactieve en zelfstandige werkhouding;

Je bent leergierig en bereid te investeren in je eigen ontwikkeling;

Je bent flexibel qua werkuren (beschikbaarheid tussen 08.00-18.00);

Het is aan te raden een auto te bezitten;

Wat bieden wij?

In ieder geval krijg je van ons een minimaal-maximaal contract van een jaar, 30-36 uur per week. Je begint met het 9e niveau van de CAO jeugdzorg (totaal maandinkomen ligt tussen 2603 euro en 3888 euro, 36 uur per week werkend, aangepast aan relevante werkervaring na de stage). Het is mogelijk om een ​​vast contract te tekenen.

 

Persoonlijke ontwikkeling en welzijn nemen een belangrijke plaats in op onze agenda. Regelmatig organiseren wij uitjes en digitale congressen. Vorig jaar betekende dit dat er naast je salaris een persoonlijk budget was van 2400 euro!

 

Kantooruren:

24 tot 36 uur per week

Werkgelegenheid:

Voltijd Deeltijd

Vaardigheid

Geen minimale opleiding vereist

Het is het beste om 3 jaar ervaring te hebben in het begeleiden van gezinnen

Wat we aanbieden

Salaris:

Van 2.603 tot 3.888 euro per maand