Bediende administratie

 

Administratief logistiek personeel

Functieomschrijving

Ben jij gestructureerd, flexibel en gepassioneerd door planning, organisatie en klanttevredenheid? Dan is deze uitdagende en dynamische vacature administratief logistiek medewerker wellicht iets voor jou!

Als onze nieuwe administratieve logistiek medewerker ben je een bekende spin in het netwerk, verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met collega's in magazijnen en technische afdelingen om inzicht te krijgen in de beschikbaarheid en voorwaarden van bestellingen.

Als administratief logistiek medewerker van globalrecruitment.info is elke dag anders. Je zult zeker bezig zijn met het controleren van e-mails, het beantwoorden van telefoontjes, het verwerken van bestellingen en het informeren van magazijnen en callcenters.

 

Jij werkt

In een administratieve team waar je het leuk hebt met een hecht team, iedereen werkt hard, maar er hangt een open en informele sfeer en er is ook ruimte om af en toe te ontspannen. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit, zodat we onze klanten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. 

"Passie voor logistiek en management": Je kunt het, dus je past in ons oranje team. Om de beste administratieve en logistieke medewerker te worden, moet je:

Minimaal 1-3 jaar relevante werkervaring in administratieve/planning/logistieke functies

Vloeiend in het Nederlands en enige kennis van het Frans

MBO/MBO+ werk- en denkniveau

Ervaring met Word en Excel

In het bezit van een rijbewijs b

 

Werk je bij ons als administratief logistiek medewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets.

Salaris dat past bij jouw kwaliteit en ervaring, op basis van een fulltime totaal maandsalaris (40 uur) + aantrekkelijk bonusplan, tussen 1.833 en 2.618 euro

Neem elk jaar 25 vrije dagen, die kunnen oplopen tot 28 dagen

Is deze functie voor jou aarzel niet om te reflecteren voor deze baan via de mail op globalrecruitment.info