Nettoloon administratief bediende


Met behulp van de salarissimulator kunt u uw totale salaris en netto salaris berekenen door een reeks vragen te beantwoorden.

De salarissimulator houdt geen rekening met deeltijdwerk, gesubsidieerd werk en maaltijdcheques, maar houdt enkel rekening met de volgende vereiste gegevens. Op basis van gemiddeld 18 werkdagen per maand wordt het nettoloon aangevuld met maaltijdcheques van 106,38 euro.

Meer informatie over salarisschalen, toeslagen en kwalificaties ((opent in een nieuw venster))

Bereken je salaris

Functie-informatie:

Een universitair diploma)

Loonschaal

A111

Kwalificatiegerelateerde regelgeving

Financiële kwalificaties zijn opgebouwd uit het aantal jaren dat het personeel effectief heeft gepresteerd en bepalen het salaris. De volgende elementen kunnen worden gebruikt om financiële kwalificaties te berekenen:

Prestaties in overheidsdienst, in welke functie je ook zit

Ervaring in de particuliere sector die relevant is voor de huidige functie.

De kwalificaties van de cijfertabel bevatten het aantal dienstjaren (niet-contractueel) van het personeel in de relevante salaristabel wordt per geval bekeken:

Of er een concept van schaalkwalificaties is in deze service en

Zelfs nadat je bent aangenomen, bouw je kwalificaties op (geldkwalificaties en schaalkwalificaties).

Degenen die worden aangenomen en in een nieuwe functie werken, kunnen aanvullende kwalificaties opbouwen door relevante persoonlijke ervaring in de nieuwe functie toe te voegen. In ieder geval kunt u onder de volgende omstandigheden in ieder geval de financiële kwalificaties behouden die u op dat moment heeft opgebouwd: