Administratief werk

 


Over functie:

Ben je resultaatgericht en nauwkeurig in je werk? Dan is ditvoor jou. Globalrecruitment.info zoekt voor een onderneming in Nederland naar administratief personeel voor 36 uur per week.

Als importeur en exportmanager heb je de ondersteunende taak om een ​​groot aantal aanvragen en bestandsstromen af ​​te handelen. Verwerk de aanvraag voor import- en exportregelingen en geef vervolgens een certificaat af om goederen te importeren.

Dagelijkse activiteiten kunnen het controleren van de e-mailstroom, archivering en beheertaken omvatten, zoals het invoeren van aanvragen, goedkeuren, stempelen en controleren van certificaten.

De focus van uw werkpakket omvat registratie, beheer, inspectie en aanvulling van ontvangen handelsbonnen, die nodig zijn voor de volgende stap in het inspectieproces voor certificaatuitgifte.

Werkvereisten

MBO werk- en denkniveau;

Je bent resultaatgericht;

Je kunt goed samenwerken;

Wij vinden we het belangrijk dat medewerkers klantgericht, professioneel en kosteneffectief te werk gaan en streven naar de beste interne en externe samenwerking.

 

Jij bent:

Resultaatgericht

Medewerking;

nauwkeurig;

Klantgericht;

deskundige.

Over het bedrijf

ons bedrijf stimuleert ondernemers om duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal te ondernemen. Door subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving.

Het doel is om de kansen voor ondernemers te vergroten en hun positie te versterken. 

Door slimme organisatie en digitale communicatie zorgen wij voor een vlotte en optimale dienstverlening.


Wat we aanbieden

36 uur per week (fulltime) werken in een uitdagende werkomgeving;

Het totale uurloon ligt tussen 14,27 euro - 18,54 euro (gebaseerd op classificatie van werkervaring);