Medisch assistent opleiding

 

Wat ga je doen

Als medisch assistent in twee oogklinieken sta je voor een uitdagende baan op een afdeling die grote veranderingen ondergaat. Deze functies zijn aan het fuseren: de eerste specialisten en technisch oogartsen (TOA) hebben een stap gezet.

In deze dynamische omgeving staan ​​onze twee balies op het punt te fuseren en hebben we jou dringend nodig om de dagelijkse werkzaamheden voort te zetten: je bereidt poliklinische consulten met oogartsen en andere noodzakelijke voorbereidingen voor door middel van opvang van patiënten en registratie. Aan het einde van het consult maakt u een vervolgafspraak en regelt u een vervolginspectie. Je werkt nauw samen met medische experts en TOA. Ook beantwoord je (telefonische) vragen en informeer je patiënten en referenten over vervolgafspraken.

Tot slot vragen wij u actief na te denken over alle aanstaande wijzigingen.

Wat we van jou verwachten

Een afgeronde mbo-opleiding op verpleegkundig gebied (bijvoorbeeld arts-assistent of medisch secretaresse) en jarenlange werkervaring in de bestuurlijke en/of ondersteunende functies van de zorg;

Goede kennis van medische terminologie;

Vaardig in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk;

Bekend met MS Office (Outlook, Word en Excel);

Flexibiliteit, vitaliteit en ondernemingszin.

Onze nieuwe collega's zijn vrolijk, enthousiast en beschikken over goede communicatieve vaardigheden. In een bruisende werkomgeving, in het hectische tempo van een bruisende kliniek, voel je je als een vis in het water en dat vraagt ​​een bovengemiddelde inzet en flexibiliteit. Je gaat de aanwezige studenten begeleiden. Tot slot, ben je proactief en niet bang om initiatief te nemen, dan ben jij misschien onze nieuwe collega!

Waar ga je werken?

In de oogheelkundige kliniek, waar geplande afspraken zitten voor spoedpatiënten. Om de kwaliteit en impact van haar academische zorg, onderwijs en onderzoek verder te verbeteren mag je op twee locaties werken.

Het team dat je komt versterken bestaat uit oogartsen, technisch assistenten oogheelkunde, arts-assistenten, verpleegkundigen en orthopedisten.

Dit is een divers en gezellig team. Wij verzorgen zelf diagnostische metingen en beeldvorming en voeren diverse oogheelkundige behandelingen uit in onze eigen operatiekamer. De werkomgeving bruist van vitaliteit en is gericht op continue kwaliteitsverbetering.

Wat wij voor u bieden

Salarisniveau 5: Voltijds werken van 1931 tot 2756 euro (afhankelijk van opleiding en ervaring).

Naast een goed basissalaris voorzien we ook een eindejaarsuitkering van 8,3% en een vakantietoeslag van 8%. Wil je weten wat je gaat verdienen? Bereken dan hier uw netto salaris (wijzigingen voorbehouden).

Wij vergoeden 75% van uw reiskosten met het openbaar vervoer en regelen ook fietsarrangementen.

Ten eerste bieden we je een jaarcontract aan om een ​​baan voor de lange termijn te krijgen.

Kijk voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden op onze website.

 

Bijzonderheid

De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 16:30 uur. Kan op een vaste datum werken (onderhandeling).