Secretaresse salaris

 


Wat is een directiesecretaresse?

De functie van uitvoerend secretaris kan een van de beste of hoogste posities in de secretariële / administratieve sector zijn. Je moet uit een goede familie komen om te kunnen staan. De uitvoerend secretaris heeft veel meer verantwoordelijkheden dan de gewone secretaris.

Als directiesecretaresse ben je het eerste aanspreekpunt voor bestuurders of directie. Je beheert de agenda van het bestuur of de directeur, dus zorg dagelijks voor zijn plan. Je ondersteunt de directie of het management telefonisch en tijdens gesprekken of vergaderingen die je eventueel moet opnemen. Ook help je bij het regelen en organiseren van afspraken, vergaderingen en evenementen op initiatief van het management.

Wil jij directiesecretaresse worden?

Ben jij al directiesecretaresse en op zoek naar een nieuwe baan? Of wil je directiesecretaresse worden? Wil je weten wat het salaris gemiddeld is? Op globalrecruitment.info vind je alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je vacatures en trainingen voor de directiesecretaresse, maar ook informatie over salaris, vacatures, beste werkgevers en meer!

Wat is het inkomen van de directiesecretaresse?

Als directiesecretaresse is je startsalaris niet hoger dan 2000 euro. Afhankelijk van het gewicht van de functie kan je salaris oplopen tot circa 2800 euro.

Extralegale voordelen zijn meestal een telefoon en soms een laptop, maar er is geen bonusplan of autoverhuur.