Administratieve job

 

Ben jij graag het aanspreekpunt binnen jouw organisatie? Vind je de rol van een webspin leuk? Heb je deze zomer geen vakantieplannen en ben je per direct beschikbaar? Lees dan verder!

Als telefoniste/receptioniste ben je ons eerste aanspreekpunt in de organisatie. Naast de werkzaamheden van de receptie beantwoord je de telefoon en neem je contact op met de juiste persoon, regel je afspraken voor diverse medewerkers, ben je verantwoordelijk voor het mailen en versturen van pakketten, behandel je de postcorrespondentie, ontvang en registreer je je gasten en zorg je voor de ontvangst netjes. Je bent een bekende spin in het web.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd en tijdens de vakanties werk je 24 uur per dag. Hierna gaat de taak verder als een work sharing en werk je elke 21 uur per week samen met andere receptionisten.

leer meer? Reageer zo snel mogelijk en we geven je graag meer informatie over dit uitstekende werk!

Waar ga je werken?

Onze klant is een succesvol, jong, professioneel en ambitieus bedrijf op het gebied van human resource technologie en is snel uitgegroeid tot een marktleider op het gebied van prestatiebeheertools. Ze helpen organisaties de evaluatiecyclus bij te werken. Dit doen zij vanuit een inspirerende visie en wij ondersteunen hen met innovatieve software. Dit bedrijf onderscheidt zich van zijn concurrenten door eenvoud, flexibiliteit en visie.

Wat vragen we?

Je kunt het direct voor langere tijd gebruiken

Je bent goed in organiseren, sociaal, nauwkeurig en houdt graag alles in de hand

Je bent flexibel en wilt 20-24 uur werken.

Naast het aantrekkelijke salaris van 13,00 euro per uur bieden wij ook:

In een snelgroeiende organisatie in volle gang is dit een uitdagende en diverse taak.

8,33% vakantiegeld en 25 vakantiedagen (voltijd)

Collectieve zorgverzekering

Na 26 weken werken deelnemen aan de pensioenregeling

Voor meer info kunt u mailen op globalrecruitment.info