Salaris juridisch secretaresse


Als juridisch secretaresse neem je ook deel aan afspraken met klanten (agendabeheer) en organiseer je vergaderingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van interne en externe correspondentie en het bijhouden van de dossiers van je bedrijf. Je zorgt ervoor dat juridische documenten zoals brieven, contracten en overeenkomsten in orde zijn. Zo beantwoord je bijvoorbeeld ook vragen van collega's, plan je de werkzaamheden van de juridische medewerkers en telefoneer je veel met klanten. Je beantwoordt hun vragen en ontvangt klanten. U bent doorgaans bedreven in de juridische expertise van uw werkgever.

Werk je al als juridisch secretaresse en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Of wil je juridisch secretaresse worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationalprofessional guide.nl vind je alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je vacatures en trainingen voor juridisch secretaresses, maar ook informatie over salarissen, vacatures, beste werkgevers en meer!

Het gemiddelde maandinkomen van juridisch secretaresses is 1.475 euro. Het minimum- of startsalaris is 1.300 euro en het maximumsalaris is 1.650 euro per maand. Het loon is gebaseerd op 40 uur werk per week. Het gemiddelde jaarsalaris en het totale uurloon van de juridisch secretaresse vind je hier

Wat is het inkomen van de juridisch secretaresse?

Als nieuwe juridisch secretaresse ligt je totale maandinkomen tussen de 1350 en 1500 euro. Naarmate je meer ervaring opdoet, kan dit oplopen tot ongeveer 1650 euro per maand of meer. Je salaris hangt ook voor een groot deel af van het soort organisatie waar je voor werkt. Dit geldt ook voor secundaire arbeidsvoorwaarden. Deze kunnen sterk verschillen tussen verschillende organisaties. U hebt bijvoorbeeld het recht om een ​​bedrijfswagen te gebruiken bij het ene bedrijf, maar niet bij het andere bedrijf. Dit hangt meestal af van de grootte van de organisatie waarvoor u werkt.