Vacature medisch secretaresse huisartsenpraktijk

Ben jij een professionele medisch secretaresse om ervoor te zorgen dat "alles goed gaat"?

Als medisch secretaresse verleen je administratieve en secretariële ondersteuning en voer je toegewezen taken uit in opdracht van de verzekeringsarts.

In deze functie ben je in staat om zowel mondeling, schriftelijk als telefonisch contact te leggen met interne en externe klanten en delegeer je de functie van algemeen administratief secretaris voor verzekeringsartsen.

Je identificeert, vraagt, vult en registreert gegevens ter voorbereiding op de sociaal-medische evaluatie en de zaken die aan VA-T moeten worden voorgelegd Je stelt medische rapporten op en berekent deze op basis van de gegevens en aantekeningen van VA-T.

Je stelt prioriteiten, signaleert knelpunten, stelt verbeteringen voor en onderneemt passende acties om de gemaakte afspraken na te komen;

Dankzij uw steun heeft de verzekeringsarts meer tijd en ruimte om zijn/haar professionele werk uit te voeren en is het mogelijk om een ​​hogere werkefficiëntie te bereiken.

 

Werkomgeving

De functie is volgens de cao van UWV opgedeeld in 4 niveaus met een salaris van 1.891,41 euro tot een maximum van 2.994,69 euro per maand, afhankelijk van ervaring;

28-38 uur per week kunnen werken, normale werkuren;

Ondersteund door een gepassioneerd team;

Uur:

38

Over de werkgever

Of maak afspraken met de cliënt over inspanningen om na ziekte terug te keren naar de werkvloer. Onze verzekeringsgeneeskundige en arbeidsdeskundige experts beoordelen of en hoe mensen met een arbeidsbeperking nog dagelijks kunnen participeren in de samenleving. Ze werkten samen met collega's in andere disciplines om dit werk te voltooien. 

Vaardigheid

Je hebt MBO 4 niveau administratief secretaresse diploma en medisch secretaresse ervaring

Je beschikt over duidelijke taal- en typevaardigheid en beheerst de medische terminologie

Je begrijpt en begrijpt de workflow van het beheren van allerhande taken

Je hebt een globaal begrip van het arbeidsongeschiktheidsrecht

Daarnaast ben je integer, kan je werk goed organiseren en beschik je over sterke mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

MBO


Wat we aanbieden

salaris:

1.891 euro,-