Administratief


Ben je bereid om samen met ons scholen te ondersteunen bij het uitvoeren van aanvullende taken die voortvloeien uit het Nationaal Onderwijsprogramma (NPO), zoals op het gebied van werving en selectie? Wil jij je ook bezighouden met een breed scala aan banen op het gebied van personeels- en beloningsmanagement? Lees dan verder!

Per direct zoekt de afdeling personeelszaken van globalrecruitment.info naar een personeelsadviseur om eventueel twee jaar extra financiering te kunnen verstrekken voor een tijdelijk dienstverband van 0,6 fte.

Team

Onze P&O-afdeling bestaat momenteel uit 6 medewerkers op alle niveaus en een P&O-begeleider. Je komt terecht in een hecht team waarin "samen de klus klaren", humor en het promoten van de school een belangrijke rol spelen.

 

Wat ga je doen?

Onze P&O-afdeling staat volledig achter De afdeling zit op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers. De komende periode zullen wij ons richten op de serviceontwikkeling van de P&O-afdeling naar de HR-afdeling de kern vormen en zal de afdeling een meer strategische rol spelen in de organisatie. De komende jaren staan er ​​onderwerpen als personeelsplanning op strategisch niveau, verdere digitalisering van personeelsprocessen, ontwikkeling van medewerkers duurzame inzetbaarheid en aantrekkelijk werk op de agenda.


Wij zijn op zoek naar een collega die de volgende zaken kan oplossen:

Werving:

Ondersteuning bieden bij werving en selectie, zoals het invoeren van vacatures en het opstellen van vacatureteksten;

Portfoliomanagement met potentiële kandidaten;

 

Personeels- en salarisbeheer:

Verzorgen van personeelsgegevens en wijzigingen in het salarissysteem;

 

Uitvoeren van alle administratieve personeelsprocessen bij het inschrijven en verlaten van medewerkers;

Zorgdragen voor de toepassing en berekening van bestaande cao's;

 

 

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

Als HR-adviseur voer je een breed scala aan taken uit of coördineer of beheer je zo'n workflow met verschillende problemen, dus je moet een dieper inzicht hebben in de consistentie tussen de workflow en je eigen werkgebied.

Wat bieden wij jou:

Het is een veelzijdige functie die zelfstandigheid vereist. Ook is er ruimte voor initiatief. Je werkt in een professioneel team in een informele omgeving en krijgt de kans om zinvol werk te doen!

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

Het dienstverband is een tijdelijk contract voor een jaar (eventueel verlengd met een jaar).

Volgens de cao voor het voortgezet onderwijs (op basis van de verhouding kennis en ervaring) is de OOP-salarisschaal 6-7, met een minimum van 1925 euro en een maximum van 3068 euro.

Werk 40 uur per week op basis van een 24-uurs contract.

Onderhandel over de mogelijkheid om doordeweeks thuis te werken en de omvang van sommige afspraken (het beleid van thuiswerken is nog niet vastgesteld).

Een groot deel van de schoolvakantie is gratis.