Hoeveel verdient een assistent manager

 

Assistent-managers nemen meestal administratieve en organisatorische taken op zich. In een kantooromgeving betekent dit meestal dat hij/zij verantwoordelijk is voor document- of agendabeheer en planning.

In de winkelomgeving voeren assistent-managers vaak de personeelsplanning uit. Assistenten zijn meestal het eerste aanspreekpunt van het team, en dus vooral teamleiders.

Wil je assistent bedrijfsleider worden?

Ben jij al assistent bedrijfsleider en op zoek naar een nieuwe baan? Of wil je assistent manager worden? Wil je het salaris weten? Op globalrecruitment.info vind je alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je vacatures en trainingen voor assistent-managers, maar ook informatie over salaris, vacatures, beste werkgevers en meer!

Wat is het inkomen van de assistent bedrijfsleider?

Het maandinkomen van de assistent-manager ligt tussen 1900 en 3700 euro. Salaris is voornamelijk afhankelijk van de branche en de ervaring van het personeel.

 Mogelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zijn auto van de zaak, werktelefoon, laptop en 8% vakantiegeld. Assistent-managers worden ook vaak voor de 13e maand betaald.