Thuisstudie medisch secretaresse

 


Opleiding tot medisch secretaresse volgen

Ben jij klaar om over een jaar aan de slag te gaan als secretaresse in een ziekenhuis, polikliniek of huisartsenpraktijk? Welke lijn. Met opgeleide artsen. Zet nu de eerste stap en volg de cursus.

Medisch secretaresses werken bijvoorbeeld achter de huisartsenpost, ondersteunen verpleeghuisartsen in medische instellingen of werken op het orthopedisch secretariaat van nabijgelegen universitaire medische centra of ziekenhuizen.

Werken in een gezondheidscentrum

De medisch secretaresse fungeert ook als baliemedewerker in gezondheidscentra zoals fysiotherapie, apotheken en gezondheidscentra. Of in een privékliniek.

De secretaris of griffier van het medisch secretariaat is het eerste aanspreekpunt voor patiënten en cliënten. U bent de schakel tussen de zorgvrager en de arts. Je bent de administratieve steun en toeverlaat voor artsen en therapeuten.

Samenwerken met patiënten en artsen

Zo zorg je als medisch administratief medewerker voor:

De e-mails die worden ontvangen door globalrecruit.info zullen uiteindelijk geschikte experts en artsen vinden;

Het patiëntenbeheer ziet er top uit.

Een secretaresse dat medisch geschoold is moet niet alleen netjes en accuraat zijn, maar ook over medische kennis beschikken.

Wat bedoelt de dokter met "in dubio onthouding"?

U ziet de arts langslopen en u wilt wat vragen over hyperparathyreoïdie. Maar hoe spreek je hyperparathyreoïdie echt uit? Geen struikelblok? Hoe ga je om met DBC, een combinatie van diagnose en behandeling?

Dit alles vind je in de opleiding tot medisch secretaresse. Ook ervaar je hoe een zorgorganisatie werkt.

Combineren

Combineer nauwkeurig denken en handelen met je nieuw verworven medische kennis om een ​​medisch secretaresse te worden. Volg de training om je toekomst een nieuwe dimensie te geven.